![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
saol kardeşim eywallah amacım sizlerle paylaşmak ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | teşekkür ederim devamı gelcek pek yakında ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yha süfer cidden bayıldım bunnara brafo abi yhaa ![]()
__________________ karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar güneş yanlız da olsa etrafa ışık saçar... üzülme doğruların kaderidir yanlızlık kargalar sürü ile KARTALLAR yanlız uçar... | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tesekkürler ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Göreceksin birtanem Bu yazdığım dizeler Birgün çıkacak karşına Şaşıracaksın Önce yavaşca Sonra bir solukta okuyacaksın Bıraktığında ellerimi anlayacaksın Ne çok sevdiğimi İstesende istemesende anlayacaksın Her dokunduğun eşyada Benim kokum, Benim sesim, Benim gözyaşlarım olacak Eline bir çiçek alacaksın benim kokum Bir şarkı duyacaksın bestesi ben olacağım Seversin beni Sevdan sevmesede isyanın ben olacağım Ama ne fayda sonunda ben olmayacağım SerSeriyiM )))))))))
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | |||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() yinede saol jnm
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | almıyayım kalsın istersen ben vereyim sen degis ne dersin ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |