![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çirkin kiz yoktur bakımsız bayan vardir bütün bayanlar güzeldir... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Sana laf söyleyen olmadı..Ben nasıl saygı kuralları içinde cevap veriyorsam sende öyle cevap vermek zorundasın. Nereli olup olmadığında hiç önemli değil. Hakeden hakettiği cevabı alır. Burasının bir forum olduğunu unutmamak lazım. Özelliklede Beşiktaş Forum u olduğunu...Kimseye laf yetiştirme kaygısında değilim ama cevap veriyorsan eğer saygılı olmak zorundasın. Butür konuların tartışmalara yol açmasından hiç hoşlanmam ama yazılan kelimelere biraz dikkat ederseniz iyi olur...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (07-02-2008 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu forumda kavga çıkaracak en son insanlardan biriyim Mavis ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şuraya cevap yazanlara bi sorar mısın ben ne saygısızlık yapmışım ?maviş sen söle ben ne demişim bence saygı kelimesinin anlamını öğrenmen gerekio
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Kelimelerin anlam ve manalarını gayet iyi biliyorum. Yazdığın cümleleri tekrar okursan anlarsın nasıl cevaplar olduğunu. Herneyse sanada saygıyı öğretecek halim yok. İyi konular devam edin. Konuda kirlenmesin daha fazla...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben tekrar tekrar baktım ama bişey bulamadım demekki sorun sende bencede fazla kirlenmesin.Ayrıca bana kimse bişey öğretmeye çalışmadı çalışamazda.Nese ben özür diliyim hadi sevin galiii
__________________ BİZE EFSANE AŞKLARI YANLIŞ ÖĞRETTİLER LEYLA İLE MECNUN,FERHAT İLE ŞİRİN DEDİLER ONLAR BEŞİKTAŞ AŞKINI HİÇ BİLMEDİLER | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Yazdığın mesaj da diğerlerinden farklı değil ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |