![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
* Dans edip eğlenin * Bütün sevgilisiz kız arkadaşlarınızı toplayıp 14 Şubat gecesi parti verin. İçip, felekten bir gece çalıp, kahkahalar atın. Neşelenin... * arkadaşlarınızla sinemaya gidin ama korku filmi seçin. Filmin geriliminden aklınıza başka hiçbir şey gelmeyecektir. * Bir çiçek alıp annenize gidin. "Anneler günün kutlu olsun anneciğim" deyin. Annenizin şaşırmasına aldırmayın. * Evdeki bütün takvimlerden "14 Şubat" tarihli yaprağı kopartın ya da karalayın. * Sevgilisizler için son 14 Şubat'larda pek moda olup, barlarda düzenlenen bekarlar partisine katılın, dans edip coşun. Hatta yeni biriyle tanışmanız ihtimali bile olur. * Geçen sene arkadaşınızın aldığı, kurutup sakladığınız gülü çöpe atın. Gidip kendinize yeni ve taze bir gül alın. "Kimseden gül gelmesine ihtiyacım yok, ben kendimi çok seviyorum" deyin. Halinize şükredin * Arkadaşınızın kocasını başka biriyle gördüğünüz günü hatırlayın. "Ya ben de evli olsaydım da şimdi aldatılıyor olsaydım, iyi ki kocam mocam yok" deyin. * Yukarı kattaki evli çiftin kavgasına kulak verin ve "Ya şimdi benim de sevgilim olsaydı ve evlenseydik ve böyle bağrışsaydık, iyi ki sevgilim yok, yaşasın" deyin. * Tek başınıza eğlenceli bir tura katılıp, tatile çıkın. İşte size birileriyle tanışmak için bir fırsat daha. Kendinize hediye alın * Sevgilisiyle yeni ayrılan arkadaşınızın ağlayan sesini küçük bir teybe kaydedin. 14 Şubat'ta dinleyip mutlu olun. * Sizi çok beğenen ama sizin hiç beğenmediğiniz birinin yemek teklifini sırf o akşam yalnız olmamak için sakın kabul etmeyin. Hiç olmaması, kötüsüyle olmaktan iyidir. * Sevgiliniz olsaydı ona alacağınız hediyenin parasıyla, geçen gün vitrinde görüp beğendiğiniz kazağı kendinize hediye edin. * Pijamalarınızı giyin, patlamış mısır ve kola alıp, televizyonda AVRUPA YAKASInı seyredin. ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |