![]() |
Alıntı:
|
:D faruk süperssim ama burak sen hiç bir teklifte bulunma bu şekilde:D |
Alıntı:
başkasına gerek yok, slogan olur valla bu...:D barabar mahgnum yiyaah mııı puhahahahahaha...:D:D:D:D:D:D |
deniyelim ya bakalım kız ne diecek :D mahgnumu yiyecek mi :) |
yemez mi ya, yer tabi, hem de yalaya yalaya...:D |
peki çubuk kimin olacak araba çıkarsa o kıza bakılmaz sora o arabayla:D bitane bedava çıkarsa ne olacak araştırmak lazım bunları:D |
"barabar mahgnum yiyaaahh mııııı" :D:D:D |
bacım bi bahhsna kırban olduğum :D "barabar mahgnum yiyaaahh mııııı" :D:D hooo dursana kaçma :) |
valla bu söz magnum reklamında kullanılsa, uygun bir amca bir de afet bulunsa ve "barabar mahgnum yiyaaah mıııı" dese amcam magnum stokları tükenir yaw...:Dfaruk süppersin yaw, hala gülüyorum... barabar mahgnum yiyaaah mıııı puhahaha, zuhahahahah...:D:D:D |
Benimde midem de oynaşmalara sebep oluyor nedense :D:D Iykk düşünmesi bile iğrenç:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cehennemdede zebaniler eşlik eder :D:D |
Bir kaç tane buldum: *ya teklifimi kabul edersin yada peşinde koşarken yırttığım ayakkabıların parasını ödersin. *Gayem zatialinizi taciz etmek değil bilakis efkari umumiyede muhabbet kurmaktır. Testi cevabın kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden muhabbetinize talibim... *Arkadaşımın işi varmışta acaba yemekte bana eşlik eder misiniz? ısmarladığım yemek boşa gitmesin |
ee zübeyr olsa gerek o direk evlenme teklif etmişti o nerede yaw:D |
Alıntı:
|
ilginç cwplar gelio yaw:D |
Alıntı:
|
:D o anlıo bu işten baksana gelinde geldi :D |
Alıntı:
|
hayırlı olsun:) |
Alıntı:
neyse şaka yaws ciddiye aldm sanacklr forumdaklr |
:D yok yok biz anladık anlayacağımızı |
barabar maghğnum yiyahhhh mııııı ? :D slogan güzel demi sizde anlıyonuz malın iyisinden haaa bu cümledeki mal ben değilimmm :D stajdayım fırsat buldukca gelecem meraklanmayın sizi ve kartalı bırakıp nerelere gideyim ben :D |
ooo büyük sloganın sahibi gelmiş :D |
Sana Seviyorum...Bana Çıkarsın Mı :D:D:D |
Alıntı:
|
Beraber Maca gidellimi :) :D |
Alıntı:
|
bana çıkarsınmı :D |
Nasil soyliyecegiimi bilmiyorum 3 saatir arkandayim..!! Benle birsey icermisinn...!!! Ama masraflar senden oldumu:D:D |
hey tatlım gel seninle muhallebicide muhallebi yeme gidelimm.. gel uleynnnnnnn... |
çok tartıştınız ben yazayım lafımın üstüne kimse yazmasın :D hehehe erkek:ya bugün doktora gittim tahlil yaptırdım kız:yaa gecmiş olsun tahlilde ne çıktı erkek:böbreğimde taş kalbimde sen çıktın.... ve dın dın dın dın dın dın .... bu dın dın evlilik müziği :) müzik kulağı olmayanlar anlamamıstır hehehe :) buuu kadarrrrrrr ;) |
bensiz kimlerle barabar mahgnum yedin ulaaannnnn kimlerleeeeee mundan sonra evinin kadını algidanın en fazla mahgnum yiyen müşterisi olucaksın bizim slogan tutmuş beyaaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgilimden yeni ayrıldım onun yerini doldururmusun? |
Alıntı:
|
Benimle İnermisin Deyince Saçmalamış Oluyoz Çıkarmısın Deyince Sanki Çok Şey Değişiyor :D |
ne inmesi ne çıkması yaaa mahgnumdan gerisi yalan iki insan aynı mahgnumdan aynı anda ıstırıp aynı anda yalayabiliyorsa bu benim lügatımda aşktır beyaa :D |
Erkek: Yavrum senin sevgilin varmı? Kız: Yoo neden sordun? Erkek: Artıh var :D Kısa ve öz :D |
Türkiye`de Saat: 12:38 . |