![]() |
Benimle Çıkarmısın yerine ne denebilir? arkadaslar Benimle Cikarmisin Yerine Ne Denilebilir?artik Gercekten Baydi .. Hem Sacma Bİrsey Neyse Ne Denmesİnİ İstersİn..yorumlarinizi Bekliyorum.. |
hoo bi baksana :) takılalım mı :D |
Konu teknolojiden günem dışına taşımıştır :D |
hergün demekten sıkıldım diyosun anladım...:biggrin: |
Alıntı:
|
Benimle iner misin :D:D iğrencimmm :D:D |
biraz birlikte takılalım mı çok duygusuz oldu ama |
Benimle Cikarmisin ? Bütün önerileriniz şu sorudan daa mantıklıdır :D |
bi bakar mısınız siz eski sevgilime çok benziyorsunuz onunla yarım kalan ilişkimi sizinle devam ettirebilir miyim :D:D |
cevaplar enteresan perfect |
saol ya bizi not verdiğin için bizde dioduk beğendi mi acaba:D |
seni saat 8de evinden alim mi? Bilirsin bişeyler içeriz işte.. (Amerikan sinemasından alıntı:)) |
Benim gibi birine ancak sen yakışırsın, bugün şanslı günündesin tatlım :D |
Alıntı:
|
:D:D:D |
puhahah zeynooo :D:D |
Alıntı:
|
çevir gazı yanmasın:) |
:D:D:Dzeynep neler oluyor:D:D:D... |
arkadaş olabilirmiyiz :D klasik oldu ama |
Vallahi ben gerçeği söyledim, üzerine alınıyorsan birşey diyemeyeceğim :) |
Soru : Çıktığın var mı ? Cevap : yok Emir niteliğinde bir bakış ile : Artık var :D:D:D ya da ...Size yüreğimi gümüş bir tepsi ile sunuyorum...bunun adı aşktır ya alır gidersin ya da öylece bırakırsın beni....:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benimle yola devam edermisin. :D yada Benimle evlenirmisin.:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saolasın ufaklıkcan :D:D gizli kapılar ardından yazıyorum bunları stajdayım fırsat buldukca yazacağım :D görüşürüzzzz |
Erkek : Ufff kalbimde bir acı hissediyorum Kız : Doktora gitsene Erkek : Bilmem ki doktorluk birşey var mıdır ?? Kız : Olum manyak mısın git doktora kalp bu ne olur ne olmaz önemli Allah korusun ... Erkek : Hönk, zönkk.(Daha sonra toparlar) Ahhh ahhh çok düşüncelisin. Hep böyle bir kız arkadaşım olsun istemişimdir. Kız : Sağol canım hadi başka kapıya :D:D |
Artk sözler anlamsız kalıyor herhalde bu yaşadğmzın adını arkadaşlıktan aşka cevirsek??? ;) |
Alıntı:
|
ilişki yaşayalımmı |
barabar mahgnum yiyaaahh mııııı muhaaahhaaaa (bıyıkları kaşıyarak) daha da muhahahahhaaa |
Alıntı:
|
Gecenin karanlığında küçük bir yıldızın farkedilebilme arzusu ne ise benim de zaatınızca farkedilme arzum odur... farkında mısınız ?... |
Alıntı:
Iykkk çok iğrenç be :D:D |
erkek:benimle çıkarmısın kız:hayır erkek:bi biskrem versem |
bir hayal edin.... koşu parkurundayım ama sivri burun ayakkabılarım gömleğim üstümde kumaş pantolonum kolyemle elime mp3 çalar özellikli telefonum ve latif doğandan küstüm çalıyor orada koşup ter atmaya çalışan sosyal bir bayan arkadaşa yazılıyorum bahhsaannyaa barabar goşahmııı ( hemen çimenlerin ordan beni izleyen necati ve kamil abiye bakarak ve muhahahaha ederek :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:03 . |