![]() |
alen en kestirmeden girmissin konuya :) |
Alıntı:
çok kibarsın murat:D |
Bana hayat denilen bu yolda eşlik eder misin? |
benimle birlikte olmak bir ayrıcalıktır bu fırsatı kaçırmamanı temenni ederim..:D:D:D |
birlikte bi yerlere gitsek sen benim kucağıma yatsan ben sana şiirler okusam olmaz mı:D:D |
geçmişten günümüse en güseli budur arkadaşlar: ya benimsin ya da kara toprağın:D |
hiçbirşey arkadaşlar hoşlandığınız insana benimle çıkarmısın derseniz kafadan hayır cevabı alırsınız o yüzden ortam yaratıp arkadaş olmak en iyisi bu şekilde şansınız çok yüksek.. ben bu lafa karşılık ahh evet tabiki çıkarım diyen birini duymadım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum |
benimle girermisin:D yok saka.. seninle oldugum zaman sanki su gubu akiyor ve ben bu zaman hiç durmamasini isterim..buda azicik uzun oldu galibaaa:D:D |
bu hayat oyununda ki baş rolü benmle paylaşır msın?böle bi teklif gelmştii bana:D |
Birlikte bişeyler paylaşabiliriz diye düşündüm ... |
manita olalımmı |
ben benimle inermisini demiştim valla:D ama manita lazımmıda diyebilirsiniz:D |
benim ol paraya boğayım senı :D |
bir az once gozLerime bakmıstın ya ben haLa ordayım :) derim zaten gerisi olur :D benimLe cıkarmsın demene bile gerek yok :D tabi yerse :D:D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D süper ya çok yaratıcı bu erkekler.biri magnum yyaahmıı der biri para:Dsizler tuhafsınız böyle sinirsiniz bazen ama olssun sizsiz olmaz bea:) |
seni istiyorum kadınım MEMATİ hesabı Anladın sen onu :D |
Alıntı:
:D:D:D :congrats:bitanede burda:D |
ala ala adamın kendını ıfade edışı o :D |
benimle evlenirmisin:congrats::congrats::congrats: |
ewimin kadını çocuklarımın anası olacaksın :D:D |
Çık ULAN. |
yuh kaba |
bir ömür boyu (yada sıkılıncaya kadar) benimle beşiktaşımızın maçlarına gelirmisin :) |
hanımefendi benim gibi tatlı biriyle tanışmaya nedersiniz:D:D |
Haydi gel benimle ol :stupido3: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seni daha yakından tanımak istiorum güzel olur mesela:D:D |
Alıntı:
evet ya bu güzelmiş gerçekten sonaycım nasılsın bu arada |
gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil efkar-ı umumıyede muhabbet kurmaktır cevabı musbetiniz kalb-i hazalımı tamir i temin edecegınden desd-i muhabbetinize talibim.. :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
oh ne güzel ben burda işten başımı kaldıramıyorum :)) sinirlerim bozuk 2 akşamdır 9 da elektrikler gidiyo emre ve gökhana laf yetiştiremiyorum çk üzgünüm :( |
Baksana Bi Gel Lan Şurda Çay İçelim Sana Değşet Bişey Dicem...:D |
benimle birlikte avea hat alıp mesajlaşırmısın :D:D |
:):)acayıp cvplar var koptum burda gulmekten :D:D:D ben bısı dıemıcegım herkes en gusellerını solemıs :):):) |
Alıntı:
hea:D eheheh :D |
Alıntı:
Kadinimsin dedik o kadar hadi ozaman yok desin bakalim yok diyecek kadin tanimiyom taniyan varmi ? :D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:29 . |