![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burası süppermiş ![]() sevglii günlükk ![]() bugünn aldığımız kupayı gösteriş ossun diye müdür kamaralar önünde tekrar verdii tabi ben takım sevndirik oldumm ![]() salı günü gelsin de kayserisporla antreman yapalımm nolurr günlüğüm dostum ![]() akşam olmasın ders çalışmam gerekiyoo not=günlük biliyonmu ben bu siteyi çook sevdimm yaav ![]()
__________________ FARKIM TARZIM TÜRKÜM KAYSERİLİ'YİMM DİŞİ KARTALIM!.. feneri İNÖNÜ de devireceğiz!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili günlükcüm.... haftaya bisürü yazılım var...deli oluyorm..sinir oluyorm...strese giriyorum...püfffff... ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne berbat ne iğrenç ne salakça bir gündür bugün sevmiyorum seni : 22.03.2008 CUMARTESİ SEVMEYECEĞİM Liderlik gitti . . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |