![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzun bir aradan sonra selamün aleyküm günlük ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #232 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Derdini anlıyorum ve senn bunları hak ettigini ve hatta daha kötüsü olmasını diliyorum.Sen kim 3 kızla cıkmak kim al o sigarayı tek aşkın olsun hadi eyvallah günlügün ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #233 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beni 23.25 itibari ile ileri derecede güldürdüğün için ALLAH ta seni ağlatsın ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #234 | |||
Sen bu kafayla kız mız ayarlıyamassın o kızda yakında seni bırakır gider merak etme sen kızlara para yidirmeye devam et ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #235 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çingene karısına 10 lira kaptırdım kızın yanında çok fena koydu hala içimde o para ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #236 | |||
Sen aynı akılla devam et belki bir kız bulursun evlenicek oda zorda sen evde kalırsın kesin tmm ben kendi günlügüme geciyorum sende gec olmadan yat sütün mutfakda masada duruyor sıcak sıcak icmeyi unutma ![]() ![]() Hadi iyi geceler sana ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #237 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili günlük Her gecen gün stres daha da artıyor bu senede istedigim yerler olmassa napıcam napıcagım bellide olsun sorayım genede ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #238 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | heyyttt günlükte alıntı yapmak , senden önce yazana cvp vermek yasaktır. silmiyim şimdi yazdıklarınızı. okumayın kardeşim birbirinizin yazdıklarını ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #239 | |||
![]()
![]() | ![]() |
![]() | #240 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ben kime diom yha. kardeşim okuma yazdıklarımı nie okuyosun..aa ayıp denen bişi var günlük yazıyorum adam çatır çatır yazdıklarımı okuo ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |