![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buqün acaip yorqunum ... nete qircém Die deLirdim Durdum abimin s...qitmeSini ßekLedim 7865894375673643290 saat qitmi0r a.s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #292 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugun hayatımdaki herşeyin ters gittigini düşünmeye başlamıstım ama vazgeçtim ne olursa olsun herşey yolunda... 11 temmuzda smmm sınav sonuclarım açıklancak o günü bekliyorum böyle beklemek öldürüyo insanı psikolojik dengem bozuldu resmen ![]() ama yine ve herşeye ragmen mutlu olmaya çalışıyorum yalandan da olsa.. gelecege dair en büyük hayalimin gerçekleşmesini büyük bi sabırla beklicem ve bigün mali müşavir olucam inşallah ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #293 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kafam ço0ok karışık hérkeS bişeLer söLü0 ama nédense söLedikLeri beni hiç tınLatmıy0...kéndi kendimi mi yeniLemeye çaLışıy0rum biLmiy0rum...asLında ben kéndimi anLamaya çaLışıy0rum az kaLdı çözüLüCem in$... ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #294 | ||
Guest
| günlük... son 24 saat nasıl tuhaftı bilsen:Skoca dünden geriye kalan en güzel şey rüyalar...tabi bide rangerın tepesinde beşiktaş tezahüratı yapmam ![]() birde bi soru:neden imkansızlığı açık olan şeyler daha cezbeder insanı,aşk mesela,niye imkansızı makbüldür...:Süüüfff.zaten zeze de üzgün ![]() | ||
![]() |
![]() | #295 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında içimde büyük bi ate$ var...ve beni cayır cayır yakıyo...her geçen gün kül olma yolunda bi adım daha atıyorum...bu yangın neden...bilmiyorum...i$te ensemdeki silahta bu...bilinmemezlik...dipte,,bo$ta,,soru i$aretleriyle dolu bi ya$am...sonu da meçhul tıpkı ba$ı gibi.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #297 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | günlük yha bu tatil olayı beni boğmaya başladı her gün dışardayım ama sıkıldımmmmm... her gün sabahın köründe kalkmaktanda bıktım ama başka çarem de yok poooofffffff....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #299 | |||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Umarım sende bu sene üniversiteli olursun. ![]() ![]()
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #300 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buqün biraz Sakin qörDüm Kendimi Nedense.... ç0k y0rqunum ç0k ßitkinim....yataktan kaLkarken ßa$ım döndü yine ßi an öLesim qeLdi...Sanki qenç ya$ta men0p0za qirmi$ qißi hiSsettim kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |