![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 3.363
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh günlük ahh neler çekiom bi ben bi allah bilio...sorunun biri bitti derken dieri başlıo...hiç pürüüzn olmadıı bi hayat yaşayabileceimi sanmıorum ama en azından yokuşlarım azalsın...yne baaşrdı moralimi bozmayı..yeter artık ya!!!
__________________ TO LİVE İS TO DİE... Konu mezarkabuL tarafından (01-10-2009 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Mesajlar: 4.698
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili Günlük, Sevdiğim insanlardan ayrı kalmanın ne demek olduğu bilmeyen ben ilk defa ailemden uzaktayım.Daha doğrusu ailem benden uzakta... Yanlış karar almanın verdiği sıkıntıyı da bugün hissediyorum.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
| | |
| | #4 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 3.363
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buranında müdavimi oldum hea sevgili gunlüüük;ne zmanadır yazmıom dur bakiim en önmlisi sanırım foruma artık çok kısa aralıklarla gelemicek olmam grüşmediimizden beri olan şeylerden.. tercih falan yok bi sene daa bileklere kuvvet arşınlıcaz test kitablarını..seneye bu zamanlar ankara hukuk öRencisi olarak yazmak istiyom buraya onn dışında yaz btti bnde bttm sıkıntıdan ne tatil ne bişe uyduruktan 3 aydı okulumu arkilerimi özledim ama giden biçok şey gibi geri gelmicek lise yılları keşke herkes yaşıoken kıymetini bilebilse..seni gerçek gnlüümle tanıştırcam bide bu sayfaları bi yazdırıp yapıştıriim oraya bari![]() en kısa vadede ne oldu bakalım..haha bayramı geride bıraktık..ne bayramdı annemler grmesin bni die odadan çıkmadım grünce tutup kolumdan misafirlie gtürüolar da yne ders ders ders off bi kitab bitti resmen 3 gnde ne insafsızların elnde kaldım..nese yeter yhaa buralardayım 5 ekime kadar gelecem akıllı ol gnlük hade baş baş![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #5 | ||
| є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 5.215
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SevgiLi gunluk; bugun yine her zaman olduğu gibi evdeydım arada pc açtım hep aynı hep aynı seviyorum üLeyN bide birde evde futbol oynamak ayRı zevk ashgasas sasad![]() ![]()
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
| | |
| | #6 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 3.289
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili günlük; bugün bayramın 3.günüydü bugünde bir posta insan geldi ![]() belim koptu hizmet edicem diye bir de tam oohh gittiler diyorum bir posta daha geliyolar anlamadım gitti hiç bitmicek sandım bir ara bayram geldi diye sevinsekmi bir posta misafir geliyo diye üzülsekmi anlamadım gitti ama bugün ile birlikte bitirdik bayramı eski günlerdeki gibi o hazı alamasakda güzeldi yinede kib aeo bb ![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 4.036
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne çocukluğun heyecanı var içimde ne gençliğin ihtişamı bomboş hayatımı bütünüyle kaplayıp dolduran sevginle gülüyor gözlerim... ne teşekkür etmek yeter verdiğin mutluluğa ne de içtenlikle söylenmiş sözler.. ama benden sana BİKAÇ keLime sen duymasanda... Artık aynaya baktığımda suretimden önce seni görüyorum…HAYAT SENDEN İBARETT ...!!
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Mesajlar: 11.535
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili günlük; Sonunda evime döndüm.1 yıldır evimi göremiyordum ![]() ![]() En sonunda bulaşık yıkamak yok, çamaşır yıkamak yok, yemek yapmak yok, ev temizlemek yok ![]() (Tabi pazar gününün sonuna kadar )Kardeşlerimi, annmi-babamı ve evde tv karşısında uyumayı özlemişim![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |