![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili günlük; Sevgisiz ,sersefil dünyada sana sevgili diye hitap etmek ne derece mantıklı?!
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugün kafam çok karıştı çıkamıyorum bu işin içnden çırpındıkça daha çok batıyorum ki bence artık bu şehri terketmeli yada..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çıılldıırrmak istioorumm bu güüüüünnn ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Merhaba, Güzel bir gün gün geçirdim, üstüne Beşiktaş'ımın zaferi eklenince daha bir güzel oldu bugün benim için. Ta ki sevdiceğim bana yalan söyleyene kadar, gece gece zırladım çok ama her zaman bildiğim ve sürekli söylediğim bir şey var :"terk etmeyen tek sevda; Beşiktaş!" daha ötesi yokmuş zaten... Hadi eyvallah.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() |
...veeee yorucu bir haftaya adımımı attım. Okula erken gitmem gerekiyor artık insan dönem ödevini edebiyattan alırsa böyle olur. ![]() ![]() ![]() ![]() Haftaya görüşenzi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | günlük sen bana dayanabılırmısn.çok sıkıcısın be günluk kim çeker seni bu halınle kimm katlanamamm daha fazla :f
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off günlük off hava çok sıcak oruç var ve birde tercih sonucu stresi allahım başka biri olsaydım yerimde olmak istemezdim valla..delircem yakında o olcak bea.. yazasım bile yok..100000 ltre su içsem susarmıyım yarına acaba ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2010 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
psikolojim bozuk..sinirliyim..agresifim.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |