|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Günlük Bu bölümde kendi günlüklerinizi yaratıp insanlarla paylaşabilirsiniz.. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
18-04-2008, 10:16 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 |
Son zamanlarda artan öksürügüm, çevremdekilerin çok sigara içmeye başladın diye basbas bagırmaları sebebi ile sigarayı azaltmaya hatta bırakmaya çalışıyorum gelin görün ki bu hiç de kolay degilmiş.Kendimi memati gibi hissediyorum bir tarafta sigara paketi elinden alınmış ayche diger tarafta eli kolu baglı memati mutfaga gidiyorum her zamanki gibi elim sigara paketini arıyor ama yok saolsun sevgili SsEeNnEeMm'im sigara paketimi her nereye sakladıysa bulamıyorum biliyorum ki bir tane içersem eger bir daha asla bırakamayacagım bu yüzden mümkün oldugunca mutfaga az gitmeye çalışıyorum. Arkadaşlar şu sigara belasına bulaşmayın mis gibi cigerlerinizi kirletmeyin. Sonra nöbet geçire geçire , bırakmak zorunda kalabilirsiniz Lütfen sizde yardım edin şu lanetten kurtulmama hatta bi sigara bırakma kampanyası gibi bişi hazırlayalım ne dersiniz
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (18-04-2008 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
18-04-2008, 10:20 | #2 | ||
biz yüksekten uçarız Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 | eroin derken ciddimısınız???..ve memati..ye harbı bende üzüldüm o dizinın büyük bır hayranıyım zate konu dışı konuştum af ola////// sıgarayı bende bırakmak ıstıyorum ama..sıkıntılar stresler...zamanın kötü zaman oldugu hayatta bırakamam.......inş bırakırsın..arkadaşım allah yardımcın olsn | ||
18-04-2008, 10:22 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Yok bir yanlış anlaşılma var sanırım Sigarayı bırakırken yaşadıgım sıkıntıları , mematinin yaşadıklarına benzettim yoksa sigara dışında hiçbir kötü alışkanlıgım yoktur.Aman Allah korusun
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
18-04-2008, 11:25 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | aynı durumları bende yaşıyorum..çevrem banada aynı şeyleri söylede çok fazla sigara içiyormuşum..doktorda bırakman gerekli dediğinden itibaren kendimi daha şartlandırdım mümkün olan en kısa sürede başarmaya çalışıyorum en azından 2 gündür baya bi azalma var ama gerçekten çok zor bir durum.sürekli oyalanacak şeyler bulmaya çalışıyorum kuruyemiş meyve vs.. bi nebze rahatlatıyor ama zorluğunu azaltmıyo..heran krize girecekmişim gibi geliyor..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
18-04-2008, 11:38 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | ya bende bırakamıyorum bir yandan annem bir yandan kız arkadaş bir yandan abim bir yandan kendim istiyorum ama olmuyor ya nasıl bir iletmiş bu yaa bırakanlar banada yardımcı olsun lütfen ayşe abla umarım başarırsın ben başaramıyorum bi türlü | ||
18-04-2008, 11:40 | #7 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 42 | umarım bırakabilirsin ayche abla. ben çok denedim ama başaramadım
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
18-04-2008, 11:57 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Sevgili Arkadaşlarım bu kadar umutsuz olmayalım bu illetten kurtulanlar var öyle degil mi Şahsen günü yarıladım ve normal şartlar altında benim şu saate kadar en az 6 sigara içmiş olmam gerekiyordu ama içmedim.Akşam saat 5 te bir sigara molası verecegim o kadar.. Hadi sizde cesaretlenin biraz Akşam 5'e kadar içmeyin sigara ...
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
18-04-2008, 16:50 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | sizi biraz teşvik edermi bilmiyorum ama doktor ciğerlerimin çok kötü olduğunu söyledi bırakmazsam büyük sıkıntılarla karşılaşacağımı söyledi bikaç tahlil yaptırdım ve sorun sadece ciğerlerimde değil boğazlarımdada var..tahriş olmaya başlamış artık..normalde bu saate kadar 10 sigara içerdim içtiğim sigara sayısı 5 oldu bugün..bu belki size az gelebilir ama benim için bir rekor..yarın bu saate kadar 3 sigara içmiş olacağım inşallah..felaket başağrısı,sinir durumu,el ayak titremesi şeklinde nöbet geçiriyorum..ama sabrediyorum ..sigarayı bırakacağım !
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
18-04-2008, 17:04 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | kütahyada bırakana 8bin ytl veriyorlar ben icmiyorum ama sırf o para icin baslayıp bırakıcam nasıl sende gel ablam birlikte bırakam
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |