![]() |
işte ondan şüphem var ;) |
12.Kozmetik dükkanlarını zengin etmek için :D |
doğal hallerine güvenmedikleri için...!! şahsen makyaj yapmam benim yüzüm kıymetli bozmaya lüzum yok :D:D |
dogal guzelıgınız varkenn neden bu boyaaa:D:DD:D: benım anlmadıgım tek sey ayak parmaklarına neden oje suruyorlarrrr |
doğallık varken yazık ya |
Alıntı:
|
kadınlar bakımlı olsa laf söylersiniz olmasa laf söylersiniz ne istediğinizi biliyor musunuz?? |
Tmm ya kızma hemen :D Aslında çoğu erkek zaten bakımlı kadından hoşlanır ama aşırı dereceside tabiki fazla ben ondan bahsediyorum. |
hıı iyi o zaman anlayalım yani:D |
doğal güzellik gibi yok renk küpüne dönüyorlar:D |
ben sana bulcam öle bırını ;) |
Gerçek yüzlerini saklamak için :D |
benimde fazla makyajla arma yok bir sürme tamam:) 13 depresyona girdikleri zaman soluğu kuaförde alırlar:p |
çirkin oldukları için :D:D özgüvenleri 0 :D:D |
o zaman erkekler niye saçlarını filan jöleliyor FÖN çekiyor;):Dsizde yataktan kalktığınız gibi çıkın:D |
Alıntı:
ben öle yapıorum zaten:D |
birileri öyle yapmıyor ama:D |
evin duvarları bile böle boyalı değil bee :D güzel olduklarını sanıolar sanki :D:D |
sen kendine bak bay fönsüz çıkmaz:D |
bir sürü kozmetik ürün alıp kocalarını kalpten götürmek için:D |
sırf bütçeye zarar başka bişi değil :d üstüne alınma lütfen çağla :D |
tamam alınmıyorum zaten ben makyaj yapmam doğal güzelliğimle yetiniyorum hahah:D:D |
Alıntı:
|
katılıyorum sana Duygucum:) |
haha :D:D alınmalar başladı :D:D ya makyajsız markete gitmeSSinis bee :D:D |
Erkekler kendi kafalarına göre yorum yapsın diye :D:D Sizene kardeşim boyanan boyanır :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gelmeyiin üstümee :D tek başıma kaldım burda :D Ayda ortalama asgari ücret kadar makyaja para bağlarsınıs.. ondan sonra fazla makyaj yapmayıs dersinis :D lütfen tartışmayalım bunu herkes bilio zaten :D:D |
ben geldim kardeş kızlar boğuolar galiba seni:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aman Duygu ya bırak bunları kendi haline konuşsun dursunlar:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BÜLEN ERSOY MAKYAJSIZ HALİ http://3.bp.blogspot.com/_B-l3X2o9-x...-makyajsiz.jpg MAKYAJ GEREKLİ AMA EVLENMEDEN ÖNCE EVLENECEĞİNİZ KADININ MAKYAJSIZ HALİNE BAKIN MAKYAJ İNSANI FECİİ DEĞİŞTİRİR:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:22 . |