![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu erkekler hiç susmaz hiç bıd bıd bıdıbıdıbıdı:D |
aman allahım, insanlıktan çıkmış makyajsız olunca bülent abla :D makyaj nasıda değiştirio insanları :D:D:D:D |
Alıntı:
|
ya şimdi beni konuşturmayın Bülent Ersoy kadın mı töğbe töğbe:D Biz size arto,aydın veya fatih ürek gibi örnek veriyor muyuz:D:D |
Neyse burda kavga çıkcak ben kaçıom :D:D makyajla ve makyajsız arasındaki farkı bu resimde tüm ayrıntılarıyla görüyoruz.. lüdfen inkar etmeyelim arkadaşlar :D |
Alıntı:
Bu hanımın özel bi durumu var bildiğiniz gibi. Erklek suratı olduğu için onu bi şekilde badana yaparak kadın suratına çevirmeye çalışıyor.:D Ama zaten bi< söylüyoruz badana gibi makyaja karşıyız bizde diye ... |
sus bakıyım sen hadi yolcu yolunda gerek :D |
:D:D demek kadınlığa özenmek iyi birşey deilmiş :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne diye makyaj yapıyor bayanlar o zaman:D Bence bir bayan makyaj yapıyorsa, ya çirkin olduğunu kabul edip güzel olmak için makyaj yapıyordur ya da karşı cinste daha fazla etki yaratmak için:D:D |
Kızlar farkında mısınız erkekler daha fazla yorum yapmış bu konuya :D:D Demek ki kızlardan daha çok ilgililer :D:D |
ne demek şimdi bu:D |
Alıntı:
Hiçte bile sen öyle san :D Brincisi biz sizin gibi olamayız kendine bakma güdüsü bizim yaratılışımızda var. Tekrar söylüyorum badana gibi makyaja karşıyız ama doğal güzellik bozulmadan azn miktarda makyaj yaparak doğal güzelliğimizi belirginleştirmekte hiç bir kötülük göremiyorum. Ayrıca bunun sizinlede hiç bi alakası yok aynaya baktığımızda kendimizi iyi görmek istiyoruz o kadar. Kendinizi o kadar önemli görmeyin :D |
Cevap hakkı doğuyor semra:D Ondan dolayı:D |
Alıntı:
|
Ulaş'cım gayet açık :D kelime kelime anlatmama gerek var mı? :D Mazlum kıvırmaya çalışma, anlıyorum ben sizleri :D Duygu'cum merak işte merak :D |
Boşuna tartışıyoruz hiçbir şey itiraf ettiremeyiz:D |
Alıntı:
|
benim için iç güzellik önemli:D |
Alıntı:
|
ben dogal güzelikden yanayim :D makyaja hem para ödiyorsun hemde zaman harciyorsun o parayla erkek arkadasini bi yemek yemeye götürebilir :D |
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır kendilerine bakım yapıoyolar işde :D |
erkeklerin "çirkin kadın yoktur ,az votka vardır" sözünü ,"çirkin kadın yoktur ,az boya vardır" şeklinde değiştirdikleri için... |
tanınmamak için olabilir mi? :D |
şahsen ben boyanmıyorum yani gerek duymuyorm :D ama etrefımdakilerin çoğu kendilerini daha iyi hissetmek için yapıyor |
Alıntı:
Biraz Votka redbull sonra hepsi aynı ;) :D |
göz kalemi dışında aram yoktur..ama yabanları savunurum:D hemcinsim sonuçta:D bi kere yakışan yabsın yakımayan da mutlu olsun size ne:D |
Türkiye`de Saat: 07:20 . |