![]() |
kadınlar neden boyanır kadınlar neden boyanır 1: cirkinleşmek için 2:boya yapmayı sevdikleri için 3:yüzünü gökkuşahına benzetmek için 4:savasa hazırlandıkları için 5:ciltlerini bozmak için 6:kızıldereli`lerine özendikleri için 7:kamuflaj olabilmek için 8:yapacak başka şey bulamadıkları için 9:ayna karşısında fazla vakit harcaya bilmek için 10:çiçeklere özendikleri için şıklar çogaltılabilir daha çok şık için katılımlarınızı bekliyorum özellikle beyyyyy lerrrrr den!!!!!! |
ben şahsen kendimi iyi hissetmek için karşıdaki insan için ama bundan kastım boyanmak değil tabi boyananlarda var ama:) |
11. Kendilerini Erkeklere Beğendirmek İÇin.! :D |
ee gusellık sektorununde paraya ıhtıyacı var onlara destek ıcın |
Kendini çirkin bulanlar için yapılmış birer objedir darılmaca olmasın ama harbiden de öyle doğal güzel insan zaten gerek duymaz ;) |
kozmetik dükkanı suratlı olmak için |
giydiği kıyafete yuzu uygun olsun diye yapıyolardır |
kendilerini iyi hissetmek için... |
Alıntı:
semra bende seni boyayımmı kendimi ço kiyi hisasederim :D |
Alıntı:
|
kendini çirkin bulanlar için |
Allah vergisi huy güzelliklerini (!) kamufle etmek için.. Ne zamana kadar mı..bir erkekle beraber uyandıkları ilk sabaha kadar..sonrası mı ..geçmiş olsuuuun :D:D |
ii ve mutlu hissetmek için tabi çirkin oldugumuzdan deil :) |
hehe iyi hisetmek istiyo cnım boynayım mı :D mutLu olmak istiyom ruj sürmek istiyom aLLahım ya :D:D:D |
bence tamamen kendine güvenmediği için |
Alıntı:
|
İrfan abi ne demek istedin şimdi, tam olarak anlamadım :D:D |
genelde dışarı çıkarken yapıyorlar bana göre tek amaçları sade ve sadece dikkat çekmek kendilerini iyi hissetmek için makyaj mı yapılar yaa saçma değil mi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fiziksel ve psikolojik kamuflaj içinde miyiz şimdi, sen bize bunu mu demek istedin İrfan abi ?? :D:D |
maalesef öyle benim güzel kardeşim..:D:D |
amacım buydu zaten İrfan abi, söyledin :D:D şimdi tüm bayanları konuya davet edebilirim :D:D |
bazıları kusurlarını ortmek bazıları kendını fark ettırmek için |
ya ne kusursuz ve güzel kadınlar var yinede makyaj yapıolar çirkinlikle alakası yok zaten insanın içinden gelir güzel olsada daha güzel hisseder kendini psikolojik açıdan :) |
Alıntı:
sende anlamadıgın işlere burnunu sokma :D |
boş vakitlerini değerlendirmek için yaparlar ama genelde de hüsranla sonuçlanır o makyaj nedense :D |
Alıntı:
işte ne kadar guel olursa olsun psıkolojık olarak fark edılmedıgını ve guzel gozukmedıgını dusundugunden makyaj yapıyor bu da bı kusur bence |
birinin görmesi için deil sadece kendini daha iyi hissetmk için de yapılıor makyaj örnğn kalktn buqn yuzun solqn görünüor kendini daha renkli ve iyi hiseetmk içn bir kalm bir allık yetrli illa biri görsn güven kazanym die yapılan bişey deil makyaj! |
badana gibi makyaj yapanlarla karıştırmayalım :D:D iissrraaa'nın dediği gibi sadece kendini iyi hissetmek için başka bir nedenle değil.. |
Kendilerine zarar veriyolar. YAZık onlara |
sizde bakım yapar şikayet edrsnz ..bakımsz kadın ile de ilgilenmezsniz hep tezatsınız!! |
kimine göre kendini olgun hissettirmek kimine göre dedigimiz gibi cilt bozukluklarını kamufle etmek bazen de dekor olarak giyime göre yapılırlar :D yani bu canlılar :D 3 e ayrılır az boyalı orta boyalı :D bide kabuklu kabuksuz sevenler :D diye sonuc da boya işte astar önemli :D:D |
Alıntı:
|
o bir el alışkanlığı kusura bakmyn(: |
tekrar sölüyorum tek bir amaçları var sadecedikkat çekmek :D kendilerini iyi hissetmek için makyaj mı yapılır yaa :D:D:D |
nerdn biliorsn çok mu kadn oldnda makyaj yaptn? bu hislere kapıldn? |
Alıntı:
kendilerini iyi hissetmek için yapılabilecek daha basit şeyler var |
biz yapılck herşeyi yapıorz ozmn ok;) |
Türkiye`de Saat: 08:00 . |