Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
Bu saptaman artık geçerli değil çünkü çok sevdiğimiz Sinan Engin'in Çakıcı ile olan görüşmesinde(!!!!) Çakıcı'nın " şampiyonlukta bizim hiç mi payımız yok" sözü gazetelerde çarşaf çarşaf çıktı.
Nasıl ki bunun üzeri örtüldü, bu da örtülecek...
Eğer hala gerçekleri reddedip, kafayı kuma gömeceksek bir arpa boyu yol alamayız.
Bu olaya daha önce de değinmiştim Sinan menejer olacak haberleri geçerken. Bakın bu adam aklanmadı ve polis tutanaklarında geçen yukarıda bahsettiğim görüşme çarşaf çarşaf gazetelere çıktı, reddedilmedi de...
Bugün, Federasyon ile Aziz arasındaki kavga, bazı şeylerin konuşulmasına ve hedef saptırılmasına neden oluyor.
Son 5 yılda ki bu 100. yıl ile başladı, bizim o şaibesizliğimiz yukarıdaki haberle yıkıldı. Şimdi bu konu ne zaman açılsa, yukarıdakiler ve belki de bizim bilmediğimiz ne ilişkiler çıkacak.
Benim en büyük korkum da budur...Ve nedense bu korku Sinan'ın kulüple ilişkisi oldukça da sürecek... |
ya oyun böyle oynanıyo heryerde.
bizde oyunu kurallarına göre oynamalıyız.sinanı yadırgamıyorum.bu ligde böyle lobicilik yapıcaksın mafyayı kullanıcaksın (en azından hakkını yedirtmeyeceksin).avrupada bileğinin hakkıyla savaşıcaksın.burada şampiyon olup şampiyonlarligine gidip kasanı dolduracaksın 4-5 sene içinde maddi yönden de güçlenip taş gibi takım olucaksın.bu bize yakışmaz diyerek olmuyo silecekler bizi ts yolunda ilerliyoruz.