![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben bu olayı duymuştum ama inanmamıştım hatta bi programdada ağzından hafif kaçırdı şaka yollu. kovulduğu yere kendini yer açmak suretiyle girmeye çalışıyor yine bu yüzden takım üzerine tigana üzerine oynuyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Dün tüm Türkiye yine Fenerbahçe'nin yaptığı acizlikleri gördü.Acizlik diyorum çünkü bana göre şike,teşvik sadece acizliktir.Aziz Yıldırım da zaten o yıllarda "Ben futbolun sahada oynanmadığını gördüm" cümlesiyle tüm bu iddiaları doğrulamıştır bence istemeyerek de olsa.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı şikeleri hepimiz biliyoruz.Dün bu tamamen ortaya çıktı.Oktay,Tamer falan kıvırmaya çalıştı ama telefon kayıtları ortada.Aslında herşey ortada ama yine birşey olmaz.Bu Cihan Oskay da kim vurduya gider.Programın sonunda 86-87 sonunda 1-0 Malatya galibiyeti ile biten Malatyaspor-Beşiktaş maçında da G.Saray yönetiminin Malatyasporlu futbolculara teşvik primi yolladığı da ortaya çıktı bir kez daha.Malatyasporlu eski futbolcular para aldıklarını doğruladı.Yani sonuç olarak bu pisliklere bulaşmayan tek takımı BEŞİKTAŞ'I tuttuğum için bir kez daha onur duydum hem kendimle hem de takımımla. TEŞVİK , ŞİKE!!! İŞTE FENER İŞTE...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herşey gün gibi ortada, telefona her çıkan kıvırdı. Kardeşim bant konuşmalarda kimse parayı inkar etmiyor. Eğer ortada bir para meselesi olmasa adama derlerki ne 250 bin doları abi, veya ne 150 bin doları? Herkes kabul ediyor para olaylarını banttaki konuşmalarda, ama stüdyoya bağlanınca hiç öyle birşey olmamış gibi konuşuyorlar. Bence olayların hepsi doğru.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #105 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Her yerden sinanin ad cikiyor direk veya dolayli once su samsun macindan sonra gelisen olaylar aciklansin nedir bu ya sampiyon olalimda nasil olursa olsun ondan sonrada Temiz lig istiyoruz diyorlar once herkes kendi evinin onunu temizlesin ondan sonra istekte bulunsun sen kimseyi saymazssan kimsede seni saymaz bakin fb ye azizden sonra birazdaha antipati toplar oldular Turkiyede hic bir takimla gecinmiyorlar oyle yada boyle sampiyon oluyorlar ama avrupada ne oldugunu herkes goruyor bakiniz kayserispor,denizlispor vs gibi takimlar bile avrupa kupalarinda ellerindeki imkanlarla onlardan daha cok yol kaydettiler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | |||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #110 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Karar; zaman aşımı Federasyon Hukuk Kurulu, Samsun-Fenerbahçe maçındaki şike iddiaları için inceleme başlattı. Ancak kurul 5.5 yıl önceki olay için soruşturma yapılamayacağı kararına vardı ![]() Fenerbahçe camiasına yakınlığı ile bilinen eski işadamı Cihan Oskay'ın 2000-2001 sezonun son haftasında oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçında şike yapıldığı yolundaki iddialarını incelemeye alan Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun "zaman aşımı" gerekçesiyle soruşturmaya gerek olmadığı kararı vereceği öğrenildi. Zaman aşımı kalktı Oskay'ın önceki akşam Star TV'de yayınlanan Telegol programındaki iddialarını ihbar kabul eden federasyon, dün sabah Hukuk Kurulu'na konunun incelenmesi talimatını verdi. Hukuk Kurulu iddiaları içeren televizyon görüntülerini gün boyu inceledikten sonra Disiplin Talimatı'nın "Soruşturmada Zaman Aşımı" başlıklı 54. maddesine göre 5.5 yıl önce meydana gelen bu olay ile ilgili hukuken soruşturma yapılmasının imkansız olduğu kararına vardı. Kurulun görüşünü bugün Futbol Federasyonu başkanlığına ileteceği öğrenildi. Futbol Federasyonu tarafından disiplin talimatında 4 Ağustos 2006 tarihinde yapılan değişiklik sonrası "şike iddialarıyla ilgili" zaman aşımı süresi kaldırıldı. 26249 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren talimat uyarınca bu tarihten itibaren işlenecek şike suçları ileriye dönük olarak herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan soruşturulabilecek. Disiplin talimatının değiştirilmeden öncesi halinde soruşturmada zaman aşımı süresi üç yıl olarak belirlenmişti. O talimat bugün yürürlükte olsaydı bile Cihan Oskay'ın iddiaları 5.5 yıl önceki bir maça dayandırıldığı için inceleme kapsamına alınmayacaktı. Şahin takipte Söz konusu iddiaların Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin tarafından da takip edildiği öğrenildi. Hukuk danışmanlarına konuyu inceleme talimatı veren Şahin'in izlenecek yasal prosedürle ilgili Futbol Federasyonu'ndan da bilgi isteyeceği kaydedildi. Bakan Şahin'in yakın çevresine, "Geçen yıl da birçok iddia ortaya atıldı. Meclis'te Araştırma Komisyonu kuruldu. Ama kimse çıkıp da konuyla ilgili bildiklerini doğru dürüst anlatmadı" ifadeleriyle kızgınlığını dile getirdiği belirtildi. Söz Yıldırım'da ![]() Celta Vigo maçı için sarı - lacivertli takımla birlikte İspanya'ya gitmekten vazgeçen Başkan Yıldırım bugün kulüpte bir basın toplantısı düzenleyerek şike iddialarına yanıt verecek. Önceki gece ortaya atılan iddiaların, "tezgah" olduğunu ifade eden Başkan Yıldırım'ın, Futbol Federasyonu'nu da hedef alan çok sert açıklamalar yapması bekleniyor. Çok sayıda yönetim kurulu üyesinin de toplantıda yer alacağı bildirildi. 'Organize çetenin işi' Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, şike iddialarına sert yanıt verdi. Özaydınlı, "Bunlar organize çetenin işi. Bu çetenin içinde kimlerin olduğunu tahmin ediyoruz. Verildiği iddia edilen paralar var. Aziz Yıldırım verse verse bahşiş verir. Bizi üzen organize suç örgütüne alet olanlar var. Bu yaptıklarının semeresini çekeceklerdir. Fenerbahçe dünyanın en büyük camialarından biri. Ülkeler de iyi gittikleri dönemde böyle organize suç örgütleri ortaya çıkar" dedi. Tepkilerini giderek sertleştireceklerini de vurgulayan sarı - lacivertli yönetici, "Gelişmeleri takip edeceğiz. Gerçek sporseverler de bu iddialara tepki gösterecektir" ifadesini kullandı. Olay maç bugün Lig TV'de Fenerbahçe'nin 2001-02 sezonunda Samsunspor'u deplasmanda yenerek 5 yıl aradan sonra şampiyon olduğu karşılaşmanın tamamı bugün saat 20.00'de Lig TV'den ekrana gelecek. Sarı - lacivertli takım ilk yarısını yenik kapattığı maçı Revivo (2) ve Yusuf'un golleriyle 3-1 kazanmıştı. Süren'den tam destek Fenerbahçe'nin 2000-2001 sezonunda elde ettiği şampiyonluk sırasında Galatasaray'ın başkanlık koltuğunda bulunan Faruk Süren, "Aziz beyi tanıyorum, böyle bir işin içinde olmaz" diye konuştu ![]() Şike iddialarının yaşandığı dönemde Galatasaray başkanlığını yapan Faruk Süren dün ilginç açıklamalar yaptı. Süren, Aziz Yıldırım'ın böyle bir olaya karıştığına ihtimal vermediğini belirtip, "Aziz beyi tanıyorum. Böyle bir işe girmez. Yapsa bile, çevresinde onca insan varken, kendisi bu işin içinde olmaz. Sanıyorum bu olay farklı" ifadesini kullandı. Bu tür iddiaların hoş olmadığını belirten Faruk Süren, "Programı ben de izledim. Ortada bir belge yok. Yarın başka biri çıksa, aynı iddiaları benim için yapsa ne olacak. Başkası için de yapabilirler. O zaman bu tip suçlamaların önü arkası kesilmez. Ama ben şike, teşvik yok demiyorum. Bu olaylar Türkiye'de yaşanıyor. Genel olarak bakmak, önlemini almak lazım. Üstüne gitmek lazım. Ayrıca 2001 yılındaki şampiyonluğu Fenerbahçe değil, içimizdeki İrlandalılar istemedi" diye konuştu. 'Sorumlular cezalandırılsın' Galatasaray Yönetim Kurulu, futbolda şike iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, gerçeklerin ortaya çıkarılması, varsa sorumluların hak ettiği cezaya çarptırılması temennisinde bulundu. Yönetim kurulunun, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şöyle denildi: "Bir televizyon kanalında yayınlanan haberden, kulübümüz, tüm kamuoyu ile birlikte bilgi sahibi olmuştur. Gerçek olduğuna inanmak istemediğimiz bu haber, tüm spor kamuoyu gibi bizleri de şok etmiştir. Temennimiz, etraflı ve titiz bir soruşturma sonucu gerçeklerin ortaya çıkması ve varsa sorumluların hak ettikleri cezaya çarptırılmalarıdır. Konuyla ilgili olarak yetkili mercilerin gerekli işlemleri yapmakta olduklarına inancımız tamdır." Uyar: İlhan'ı kovamamıştım 2000-01 sezonunda Samsunspor'u çalıştıran Yücel Uyar, Cihan Oskay'ın şike iddiaları için, "Çamur at, izi kalsın. Bunu ispat etsinler bir daha dönmemek üzere bu işi bırakırım" dedi. O dönemde Samsun forması giyen İlhan Mansız'ı, disiplinsiz davranışlarına rağmen kadro dışı bırakmadığını belirten Uyar, "İlhan'ı oynatmadı demesinler diye yaptıklarını görmezlikten geldim. Samsunspor hiçbir etki altında kalmadan maçını oynadı" diye konuştu. Samsunspor Kulübü ise "Kimsenin gücü bir bedel ödeyerek Samsunspor'dan puan almaya yetmez. Tarihimizde böyle bir kara leke olmamıştır, olmayacaktır" açıklamasını yaptı. Savcılık takipte Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Samsunspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili iddiaları araştırmak için soruşturma başlattı. Başsavcı Ahmet Gökçınar, iddiaların incelemeye alındığını belirterek, "Samsun'da meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili konuyu inceliyoruz. İnceleme sonucuna göre gerekli görülürse soruşturma açılabilir" diye konuştu. Sümer'den tepki Trabzonspor'un 2000-01 sezonundaki başkanı Özkan Sümer, "Kanıt olmadan kişi ve kurumları lekelemek etik değil" diye konuştu. Sümer, "O yıl takımızda oynayan Oktay'ın bu tip dedikodulara karışmış olsa da böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Kaldı ki sonuç olarak Trabzonspor o maçı kaybetti. Demek ki böyle bir şey olmamış" diyerek teşvik primi iddialarını yalanladı. *** Zaman aşımıda olsa araştırılmalı fener bu pisliği yaptıysa ben şahsen buna inanıyorum ceza verilmesede ortaya çıkarılsın , bu arada süren'in azizeye desteği çok manidar bu işleri kendiside çok yaptığı için bu konunun sümen altı olmasını istiyor...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/14098-fenerbahce-nasil-mac-satin-aldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 22:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |