![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaslar bikere hepimiz ermeniyiz kelimesine ve tabuttun türk bayragina sarilmak istenmesine karsi sinirlendim... ama dünya en ufak birsey koparmak icin gözünü kulagini ülkemize cevirmis,olan biteni dikkatle izliyordu; ve eger katile destek verilseydi,ozaman soykirim meselesi daha kötü durumlara gelecekti... unutmayalim arkadaslar onlarda nesiller boyu birlikte istanbulda yasiyorlar,Alen abi mesela... tüm ermenileri ve tüm rumlari ayni kefeye koymamak gerekiyor... cünkü ozaman yabanci düsmanligi yapiyor oluruz... Milliyetcilikte bi yere kadar... ya almanyada alman evini bizlere kiraya veriyor cami olarak kullanalim, ibadetimizi edebilelim diye,bazi yerlerde minareli camiilerede izin veriyorlar ve bu yapilan davranistan cok mutluluk duyan burada yasayan milliyetciler de var ve türkiyedeki kiliselere ve ermeni veya rum vatandaslarimizin türkiyede yasamasina bile tahamul edemiyorlar.. burada cok büyük bir celiski yokmu...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ Konu Norton tarafından (25-01-2007 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne dicen töbe töbe mi dicen? peki neden konuyu bilmeden dua ettin ki? ya da bir insanın bir lafıyla tamam o zaman dua mı da geri çekiorum demen ne kadar doğru sonuç olarak ölen bir insan ve sen dua ettin kötü bişi yapmadın...Ona sadece insan olduğu için dua ettim deseydin daha güzel olurdu...
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Kusura bakmayın ama ben Turkiye de Hepimiz Ermeniyiz diyen birinin ardından birşey soylemem...Birşeyler demiş ki adamı oldurduler işteee...Bu kadar basıt...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | orasi öyle bende dua edilmez allah rahmet eylesin denilmez diye biliyorum.
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |