01-02-2008, 21:57
			
			  |  
			 
			#1  |  
  |    Banned    
				  Üyelik tarihi: Nov 2007  
					Mesajlar: 9.862
				   Tecrübe Puanı:  0     |         Taksim'de bomba paniği   Taksim Meydanı'na bırakılan kutu bomba paniğine neden  oldu.        Taksim Meydanı Atatürk Anıtı ile  çevik kuvvet noktası arasına bırakılan kutu bomba paniğine neden oldu. Meydanın  boşaltılmasının ardından olay yerine gelen bomba imha ekiplerinin müdahale  etteği kutunun içerisinden patlayıcı madde çıkmaması herkese rahat bir nefes  aldırdı.    
Edinilen bilgiye göre Atatürk Anıtını çevreleyen parmaklıkların  dibine bırakılan ve üstünden kablolar sarkan kutu, bomba ihtimaline karşılık  polisi alarma geçirdi. Meydanı tamamen emniyet şeridi ile çevreleyerek yaya  trafiğine kapatan emniyet güçleri, olay yerine bomba imha ekiplerini çağırdı.  Bir süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekipleri, güvenlik şeridinin daha da  arttırılmasını isteyerek çalışmalarına başladı. Özel elbiselerini giyen uzman  polis, herzamankinin aksine kutuya fünye koymak yerine demirden robot şeklindeki  düzeneği hazırladı. Kutunun olduğu yere sinyal kesici cihazla yaklaşan uzman  ekip, daha sonra kutunun yanına düzeneği yerleştirdi.    
Uzman ekibin  ayrılmasının ardından kutu uzaktan patlatıldı. Patlamanın etkisiyle kutunun  içindeki parçalar etrafa savruldu. Yapılan incelemede kutunun bilgisayar parçası  olduğu anlaşıldı.         
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  
    
		
		
		
		
		 
	 |        |