![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Boğalar renk körüdür. Bundan dolayı matadorun elindeki beze saldırırlar ![]() ![]() Timsahlar geriye doğru hareket edemez ve dillerini dışarı doğru çıkaramazlar. Click this bar to view the full image. ![]() Sineklerin 5 gözü vardır. ![]() Kediler 100'ün üstünde ses çıkarabilirler ![]() çıkarabilir. ![]() Dünyada bilinen en uzun ömürlü deve 35 yıl 5 ay yaşamıştır ![]() Bir deve kuşunun gözü beyninden daha büyüktür. ![]() Bir fare susuzluğa bir deveden daha çok dayanabilir. ![]() Kutupayıları solaktır. ![]() Bir kedinin kulağında 32 kas vardır. Click this bar to view the full image. ![]() Maviyi gören tek kuş baykuştur ![]() Sivrisineklerin dişi vardır. ![]() Bir denizanasının yüzde 95'i sudur. ![]() Pis balığının 27.000 den fazla tat almay duyusu vardır ve bu özelliği onu tat alma konusunda hayvanlar dünyasında ilk sıraya koyar
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (30-07-2009 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sineklerin 5 gözü vardır. ilginç ![]() Boğalar renk körüdür. Bundan dolayı matadorun elindeki beze saldırırlar rengi ne olursa olsun. ben boğaları kırmızı görünce sinirlenirler zannederdim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bazılarını biliyodum teşekkürler paylaşım için ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |