|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
22-11-2007, 22:04 | #1 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 |
Dardanelspor doludizgin TFF 2. Lig 1. Grup'ta Dardanelspor evinde Gebzespor'u 3-0 yenerek, liderliğini sürdürdü. Maçın gollerini 45. dakikada Buğra 65. dakikada Deniz ve 90. dakikada Burak kaydetti. Karşılaşmanın 75. dakikasında Dardanelspor'dan Gökmen kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonuçla Dardanelspor puanını 31'e yükseltirken, Gebzespor 14 puanda kaldı. DARDANELSPOR: 3 - GEBZESPOR: 0 Stat: 18 Mart Hakemler: Bahadır Kayışoğlu, Fatih Yelseli, Serkan Olguncan Dardanelspor: Hakan, Hacı Arif, Mesut, Mustafa Vargel, Gökmen, Özgür, Buğra (Dk. 88 Selçuk ), Samet Gül (Dk. 90 Burak ), Koray Kurt (Dk. 78 İsmail ), Deniz, Samet Albayrak, Gebzespor: Ömer, Ünal (Dk. 63 Savaş ), Engin, Yasin, Murat Türkan, Abdurrahman, Ahmet (Dk. 63 Hakan ), Gökhan (Dk. 73 Salih ), Recep Serkan, Turan, Yusuf Goller: Dk. 45 Buğra, Dk. 65 Deniz, Dk. 90 Burak Kırmızı kart: Dk. 75 Gökmen (Dardanelspor) Sarı kartlar: Dk. 25 Hacı Arif, Dk. 84 Samet Albayrak, Dk. 90 Özgür (Dardanelspor), Dk. 10 Yasin, Dk. 46 Ünal (Gebzespor)
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|
22-11-2007, 22:10 | #2 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | maç gercekten süperdii...İnanın maçta atılan golleri 1.ligde bile göremioruzz..Dardanelsporu 2 B kesmio..Bu takım en azından 2 A'da oynamayı hakedio..Ayrıca ek bilgii Dardanelsporda şuan 7 numarayla oynayan sag açık Bugra'yı takip etmenizi tavsiye ederim...Oynadığı her macta mükemmel işler yapıo..Formunu sürdürürse sezon sonu 1.ligde oynar...Şunu söyleyeblirim kanat akınlarında müthiş etkili...İzlenmesinde fayda var...Dardanelde durmaz bu formuyla...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |