|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
22-12-2006, 07:37 | #1 | ||
Guest
|
Manchester United, golcü futbolcuyla yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine Saha ile 2009 yılına kadar olan sözleşmesini 1 sene daha uzattı. 28 yaşındaki Fransız golcü, imzadan sonra yatığı açıklamada, ''Burada geçirdiğim zamanın gerçekten keyfini çıkarıyorum. Manchester United'a yararlı olmaya çalışıyorum. Alex Ferguson'un bana olan inancını boşa çıkarmak istemiyorum'' dedi. Bu sezon şampiyon olmak istediklerini söyleyen Saha, ''Sezonu mükemmel bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Müzemize yeni kupalar eklemek amacındayız'' ifadelerini kullandı. 2004 yılının ocak ayında Fulham'dan yaklaşık 25 milyon dolara gelen Saha, bu sezon 12 gol atarken, Manchester United ile çıktığı 87 karşılaşmada 36 kez rakip fileleri havalandırdı. kaynak ¤ Maraton | iddaa ¤ » MANU GOLCÜSÜNÜ BIRAKMADI!.. | ||
|
22-12-2006, 09:31 | #2 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Gönderilmesi düşünülürken biranda takımın vazgeçilmezi oldu helal olsun.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
22-12-2006, 15:47 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 | saha da begenerek izledigim bir forvet
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |