|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
23-09-2008, 23:38 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 |
Beşiktaş'tan ayrılarak Getafe'ye giden İbrahim Kaş'tan samimi açıklamalar. atv'ye konuşan İbrahim Kaş, "Beşiktaş'ın kapısı bana açık. İspanya'ya gitmeyeyim diye annem ve akrabalar direndi. Zapotocny süper transfer. Başarılı olacaktır" dedi.. Beşiktaş'tan ayrılarak İspanya 1. Ligi ekibi Getafe'ye giden İbrahim Kaş, İspanya'da atv spor müdürü Selçuk Manav'a konuştu. İşte Kaş'ın satırbaşına çıkan sözleri: * İSPANYA Ligi, Türkiye Ligi'ne benzemiyor. Defans anlayışı burada çok farklı. * BURADA stres yok. Mesela soyunma odasında müzik çalıyor. Bu çok hoşuma gitti. * İSPANYA'DA maç öncesi kamp diye birşey de yok. Karşılaşma günü toplanılıp maça güle oynaya gidiliyor. Stres ortadan kalkıyor. * TEKNİK direktörümüz benimle sürekli İspanyolca konuşuyor. İlgisinden çok memnunum. Burada başarılı olacağım. * İLK geldiğimde ağladığım günler oldu. Yavaş yavaş alışıyorum. Ülkemi özlüyorum. * KARARI almam zor oldu. Annem hiç istemiyordu ama Koray Avcı onu ikna etti. Gitmeyeyim diye tüm akrabaları arattırdı. * BEŞİKTAŞ'TAN kötü ayrılmadım. Yöneticiler 'sana her zaman kapımız açık, bir sorunun olursa bizi ara' dediler. * ZAPOTOCNY çok iyi bir oyuncu. Gelmiş yabancılar arasında en iyilerinden olacak. * ERTUĞRUL hoca gençler için büyük şans. 'Beni oynayabileceğim bir yere gönder' dedim ama bırakmadı ve oynattı. * TİGANA zamanında ben Fahri Tatan ve Serdar çok çalıştık ama bize forma vermedi. Kadroyu isimler üzerine kuruyordu. | ||
|
24-09-2008, 02:42 | #2 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | İhanet etmeyen ve takımını 3 kuruşa satmayan herkese kapısı açıktır takımımızın.... | ||
24-09-2008, 18:14 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | yorumsuz
__________________ | ||
24-09-2008, 22:06 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Gittiğinde çok şeyler söylenmişti, İ.Kaş gibi oyuncu gönderilir mi, nasıl sözleşme yenilenmez, onu çok ararız falan filan!..Sonuç ortada, Zapo-Sivok-Toraman-G.Zan-Tuna 5'lisi var savunmamızın göbeğinde, taş gibiler(Bi iki istisna olabilir içlerinde) İ.Kaş nasıl forma şansı bulacaktı bunların arasından!..Zaten gittiği gün demiştim, nasıl aldı bunu Getafe diye, neye göre aldı, hangi maçını izleyip beğendi!..Görüyorumki ilk 11 oyuncusu olarak almamışlar, yaşı genç, gelecek vaadediyopr diye almışlar, eğitmek için yanii!..İnş. başarılı olur ama çok zor, başarılı olacağını zannetmiyorum, hele de İspanya gibi bir ligde...Bizim kapımız açık olmasına açık da, seni almamıza gerek yok şu anda, olacağını da zannetmiyorum... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |