|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
22-10-2006, 19:55 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 31 |
bülent ersoy; dünya güzeli müşterimiz, hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendim. seyyar telefonun kapalı veya kapsama alanı dışında olması kuvvetle muhtemeldir. cenab-ı hak'ın izniyle bir müddet sonra tekrar deneyiniz. şansal buyuka-erman toroglu: - şimdi hocam bu pozisyonda aranan kişiye ulaşilamiyor - sevgili şansal her defasinda burdan bagiriyoruz aradiginiz kişiye ulaşilamiyor yerinde yok telefonu cekmiyor hatti borcundan kapali telefonunu klozete duşurdu ondan acamiyordur diyoruz, turlu turlu sebepleri var bunlarin şansal, adamin acmaya firsati olsa accak ama şimdi acar şimdi acar diye otuz kez aramanin alemi nedir şansal? şelale hanim: - caniiim? aradiginiz kişi yok caniiim. sacim guzel miii? armagan caglayan: - aradiginiz kisiye su an ulasilamiyor, telefonunuzun renginden de nefret ettim. bu telefonla bu numarayi dusurebileceginizi mi saniyorsunuz? gökhan özen: - aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor. lütfen başka bir zaman tekrar arayınız. aramazsan da araama yar araaama yar araama, zaten merhem olmazsın sen gönül yaraama. ahmet çakar: -aradığınız kişiye ulaşamıyorsunuz..fakat lütfen olaya pozitif yönünden bakın..eğer o aradığınız, adam olsaydı telefona çıkardı..bakın adam değil demiyorum, adam olsaydı diyorum.. kenan ışık -numarasını çevirdiğiniz bu kişiyi aramak istediğinizden emin misiniz? *.... -son kararınız mı? *pfff... hadi.... -malesef aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. keşke joker hakkınızı kullansaydınız kuşum aydın: aradığan kişiye şu an ulaşamıyceksın bacım. daha sonra tekrar denıyceksın, ulaşceksın. dertlerin bitcak, herkes mutlu olcek. süleyman demirel: aradığınız kişi burdaydı da biz mi yedik? şebeke çalışıyordu da biz mi bozduk? sonra arayınız binaenaleyh. | ||
|
22-10-2006, 19:57 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | ahmet çakar: -aradığınız kişiye ulaşamıyorsunuz..fakat lütfen olaya pozitif yönünden bakın..eğer o aradığınız, adam olsaydı telefona çıkardı..bakın adam değil demiyorum, adam olsaydı diyorum.. tşk abi
__________________ Besiktas JK . | ||
22-10-2006, 20:04 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | kuşum aydın: aradığan kişiye şu an ulaşamıyceksın bacım. daha sonra tekrar denıyceksın, ulaşceksın. dertlerin bitcak, herkes mutlu olcek. paylasim icin tskler
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
22-10-2006, 20:05 | #4 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 | süleyman demirel: aradığınız kişi burdaydı da biz mi yedik? şebeke çalışıyordu da biz mi bozduk? sonra arayınız binaenaleyh. hahahahahah
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
22-10-2006, 20:20 | #5 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | armagan caglayan: - aradiginiz kisiye su an ulasilamiyor, telefonunuzun renginden de nefret ettim. bu telefonla bu numarayi dusurebileceginizi mi saniyorsunuz? | ||
22-10-2006, 22:35 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | süper ya ahmet çakar: -aradığınız kişiye ulaşamıyorsunuz..fakat lütfen olaya pozitif yönünden bakın..eğer o aradığınız, adam olsaydı telefona çıkardı..bakın adam değil demiyorum, adam olsaydı diyorum..
__________________ The day I will stop loving BJK is the day when I close my eyes for ever... | ||
18-10-2007, 21:57 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | baba harika olmuş tşk ederim paylaşım içinn
__________________ BAK...BiL Ki DOMUZLARIN ÖNÜNE iNCiLER SERiLMEZ MÜCEVHERDEN SARRAFLAR ANLAR ANCAK,BASKASI BiLMEZ NE FARKEDER Ki KÖR iNSAN iÇiN ELMAS DA BiRDiR CAMDA SANA BAKAN BiRKÖR iSE, SAKIN KENDiNiCAMDAN SANMA BEN YAŞAYAN BİR ÖLÜYÜM | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/komikler/11518-aradiginiz-kisiye-ulasilamiyor-msjlari/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 18:26 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |