![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
+ admin bey - efendim + beni mod yapın - yaaa...neden + doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler - yaa öyle mi + evet - sen artık bi modsun + hadi yaa -eveettt ![]() ______________________________ __________________ - adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de + daha önce modluk yaptın mı? - hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım + mod modundaymış .. kelime oyunlarıyla beni etkilemeye calışma - ??? ______________________________ __________________ - admin beni mod yap yaw + oldu numara al sıradan - tamam abi + numaranız 1.567.980 - oldu abi sıra ne zaman gelir? ![]() ______________________________ ____________________ yeni üye : admin kardeş selam admin : hoşgeldin foruma yeni üye : ya bi maruzatım vardı da admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım yeni üye : burada yetkililer, moderatörler falan var ben moderatör olmak istiyorum admin : başka bi sıkıntınız var mı ? yeni üye : yok allaha şükür admin : yahu bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine yeni üye : istiyorum dediiiim admin : oldu canım admin yapıyım istersen yeni üye : daha iyi olur admin : banlanmadan yürü git yeni üye : görüşcez ama admin : hadi yavrum yürüüü ![]() ______________________________ ________________ - meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıştım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim + yok bişey olmadı iyiyiz biz - tamam o zaman ben yarın gelip başliyim işe + hadi len ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu gulname tarafından (04-04-2008 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/komikler/57975-adminnnnnnnnnnnn-%DFeni-moderator-yapsana/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-04-2008 19:31 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |