![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yine çok yaratıcısın black ...teşekkürler...tebessüm ettirdi valla ...bu arada suyla uyandırma fikrine ancak kanatsız melek,biricik arkadaşım semra karşı çıkabilirdi zaten ...kanatsız melek sıfatına yakışır bir hareket olmuş![]() eline sağlık ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ikinizede teşekkür ederim ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi mukabele ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbrahimciğim,tebrikler ablası Ufuk'un dediği gibi okurken sanki oynuyormuşum gibi canlandırabildim...Başımda bir bant,rambo gibi,yırtık pantolon,leş gibi penye Gemiden temiz giysi bulabiliriz inşallah Vay be,Amazon kadınları gibi olmuşuz,savuluuuunnn !!!! Neyse ki Seyyah(Elif) ve Mehlika'yı kurtarabilmişiz çok şükür ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abiye ha Ne de güzel olur adada salına salına Küçük küçük Japon adımları atarken balık tutar ve de kızartırız Gözümün öüne geldi de Hoş olur be ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | |||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama abiye de ak$am yemeğine $ampanya ister be ablacımm ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alkol ve sigara yok Onun yerine deniz suyu Şimdi Metin başlar yine Alkolsüz hareket engellenemez diye ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmadığını ne biliyon ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |