![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Babami dinliyorum gözlerim kapali Önce bir yumruk hissediyorum hafiften Ardindan tekmeler geliyor kafama Uçuyorum havalarda Uzaklarda, çok uzaklarda Annemin hiç durmayan çigliklari Babami dinliyorum gözlerim kapali Bu dönem sinifi geçecegim derken Geliyor sürü sürü kiriklar Ahlar çekiyorum odamda Gözümün önüne geliyor müdürün bakislari Babami dinliyorum gözlerim kapali Seri eller dolasiyor suratimda Civil civil kardeslerim odada Hepsi almis takdiri tesekkürü Siritiyorum aci aci Babami dinliyorum gözlerim kapali | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bişe değil =) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | süpermiş ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zamanında az dinlemedik gözlerimiz kapalı ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hiç kırığım çıkığım olmadığı için babamla bu konuda hiç bir münasebet yaşamadık çok şükür ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |