![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kulaklarının büyüklüğü ile ünlü Galileo'ye hasımlarından biri: - "Efendim", demiş. "Kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?" Galileo: - "Doğru", demiş. "Benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama, seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı?" xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bernard Shaw ve soylu bir hanımefendi arasındaki bir konuşma.. - Hanımefendi bin sterline benimle yatar mısınız? * Önerinizi düşüneceğim. - Pekiii bir sterline benimle yatar mısınız? * Siz beni ne sanıyorsunuz??? - Madam, sizin ne oldugunuz zaten saptanmış durumda. iş pazarlığa kaldı. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye. Arayanlar söylüyor evimi, arabamı,herşeyimi... Vatandaşın biri de çıkar : - Ben 200 milyon veririm!! Kadın donakalır : Nasıl yani? - Sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosu da 4 milyon 4x50 eheheh xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Hoca sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selam verir otururlar. Hoca birden dellenir: Hoca : "Ben size oturun demedim ki hebele hübele" Eleman: "Kalkın da dememiştiniz" Hoca : "...fatal error..." xxxxxxxxxxxxxxxxxx [ Sansür ] Pizzacı kızın telefonda belki de ilk aldığı pizza siparişi: Pizzacı kız : Buyrun efendim xyz pizza Eleman : 3 tane parça pizza adres: xqw Pizzacı kız : Efendim 3 parça pizza gönderemiyoruz en az 5 parça olmalı Eleman : Ee iyi o zaman sen o 3'ü 5'e böl öyle gönder... xxxxxxxxxxxxxxxxxx ismail Dümbüllü sahnedeyken izleyicilerden biri sahneye hıyar atar.Dümbüllü hıyarı eline alıp "biri kartvizitini yollamış" der | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper hepsi, teşekkürler ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye. Arayanlar söylüyor evimi, arabamı,herşeyimi... Vatandaşın biri de çıkar : - Ben 200 milyon veririm!! Kadın donakalır : Nasıl yani? - Sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosu da 4 milyon 4x50 eheheh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye. Arayanlar söylüyor evimi, arabamı,herşeyimi... Vatandaşın biri de çıkar : - Ben 200 milyon veririm!! Kadın donakalır : Nasıl yani? - Sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosu da 4 milyon 4x50 eheheh ismail Dümbüllü sahnedeyken izleyicilerden biri sahneye hıyar atar.Dümbüllü hıyarı eline alıp "biri kartvizitini yollamış" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Efendim", demiş. "Kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?" Galileo: - "Doğru", demiş. "Benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama, seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı?" ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |