![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temel sahilde oturan İdris'i ağlar halde görür ve yanına gider: -Ne oldi İdris? İdris "Anlatamam" der. Temel de "Anlat" der. İdris sonunda anlatmaya başlar: -Haturlar misun Temel? Pen geçen yıl safariye çıkmüştum. Ayı avına çıktuk. Baktum pir ayı. Tüfeği doğrulttum ama ateş almadu ve ayı beni kovaladı, kaçtum, uçurumdan düştum, yaralandım. Ayı beni aldı, mağaraya götürdü, yaralarumu yaladu, iyileştirdu ve pana her cun tecavuz ettu Ben iyileşunce celdum memlekete. Temel atılır: -E iyi ya, işte kimse bunu bilmiyorve ayı orada kaldı, taa Afrikalarda, sen puradasun. İdris: -Kötüsü de bu ya, o orda, ben burada, çekilmezki pu hayat. Yaaaa...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çüüüüüüüüüüüüüüşşşşşş ![]() ...............................................Tem el... ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Heeee valla,pardon ya,kem ve de küm.... ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | temele durduk yere başka gözle bakmayalım değil mi ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru tabii... ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bne böyle hasretin içine tüküreyim ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |