![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Kardan Adama Tekme Atma Veya Bozmaya Calışma 2- Yeni Atılmış Bir Betona Basma Veya İsim, Numara Yazma 3- Gazete ve Dergilerdeki Resimlere Sakal, Bıyık ve Gözlük Yapma 4- En İyi Arabayı Ben Kullanıyorum Zannetme 5- Cep Telefonu Kullanımının Yasak Olduğu Yerlerde İllede Tel İle Konuşma 6- Kar Topunun İcine Buz Koymak 7- Belediyenen Duraklara Koyduğu Saatleri Söküp Duvar Saati Yapma 8- Kumsalda Deve Güreşi Yapma Hastalığı 9- Şahin Marka Arabayı Doğan Görünümlü Yapma 10- Ağaçlara ve Banklara Kalp ve İsim Baş Harfi Kazıma 11- Dersini Calışıp Sınıfını Geceni İnek Sayma 12- Mesleki Ünvanımızı İngilizce Söyleme 13- Tiki Olanların Tiki İle Kasıtlı Uğraşma 14- İskambil Kağıtlarından Kule Yapan Birinin Kulesini Bozma 15- Cep Telefonu İle Bağıra Bağıra Konuşma Hastalığı 16- Reklam İcin Asılan Afişleri Yırtma Hastalığı 17- Tuvalet Duvarını Defter Sanma 18- Otobüs Duraklarına "Ateşli Sevişirim Beni Ara" yazma 19- Trafikte Bizi Gecen Arabayı Yakalayıp İllede Gecmeyi Bi B.k Sanma 20- Sinyal Verir Vermez Şerit Değiştirme. Olası Bir Kazada Sinyal Verdik Görmedinmi Deme 21- Ara Yoldan Ana Yola Cıkacak Araca Yol Vermeme 22- Ünlü Birini Görünce Ona El Sallama 23- Ünlü Birini Görünce Fotoğraf Cektirip Samimi Havası Verme 24- Yaşamadığımız Bi Olayı Yaşamış Gibi Anlatıp Ona Kendini Bile İnandırma 25- Otobüs Durağa Yanaşınca İlle Ön Kapıdan İnme Hastalığı 26- Otobüs Koltuklarını Yırtma ve Üzerlerine Yazı Yazma 27- Minibüs Şöforüyseniz Begenmesen Bile Mutlaka Kral Fm Dinleme 28- Kırmızı Işıkta Beklerken Yeşil Işık Yanar Yanmaz Konraya Basma 29- Trafikte Beklerken Burun Karıştırma 30- Kimsenin Bilgisi Olmayan Bi Konuda İleri Geri Sallama 31- Faturaları Hep Son Gününde Ödeme 32- Kar Yağınca Eve Bolce Ekmek Alma 33- Meydana Konan Güvercinlerin Üzerine Koşup Onları Kacırma 34- Evlilerin Bekarlara Sakın Ha Evlenme Demesi 35- Aynı Filme Giden İnsanların Filmden Cıktıktan Sonra Filmi Birbirlerine Anlatması 36- Eline Silah Gecen Birinin Hemen Silahla Şaka Yapması 37- Arabayla Yolda Giderken Tanıdık Birini Görünce Üzerine Sürme 38- Takım Elbise Giyince Elini Cebine Sokma Hastalığı 39- Takımı Galip Gelince Havaya Silah Sıkma 40- Meslek Arkadaşlarına Mesleki Şakalar Yapma
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | D ![]() ![]() 20- Sinyal Verir Vermez Şerit Değiştirme. Olası Bir Kazada Sinyal Verdik Görmedinmi Deme bunu hakkaten anlamıyorum bazı insanlar sinyal verdiği zaman mutlaka o yöne geçmesi gerektiğini sanıyo,arkada ki araç ne alemde umrunda değil salak adamlar 28- Kırmızı Işıkta Beklerken Yeşil Işık Yanar Yanmaz Konraya Basma ha bide bu ,ne yeşili sarı yanar yanmaz zart zart kornaya basmaları beni deli ediyo Konu RamesooN tarafından (08-09-2008 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 9- Şahin Marka Arabayı Doğan Görünümlü Yapma ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ehehehee ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı konu farklı başlıklar altında kaç defa açıldı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aynı Filme Giden İnsanların Filmden Cıktıktan Sonra Filmi Birbirlerine Anlatması ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lahn ozzy züe lahn herkes ayrı ayrı açıo ben açmışım çok mu ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() | 35- Aynı Filme Giden İnsanların Filmden Cıktıktan Sonra Filmi Birbirlerine Anlatması ![]() ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |