![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
+ 82,5 kilo abla - Ne diyosun be manyak daha dün eczanede tartıldım 75 geldim +Sana yalan borcummu var abla yemişin işte 7,5 kilo - Sen benle nasıl konuşuyosun bakiim terbiyesiz seni +Sinirlenince ne kadar kilolu oluyosunuz öyle 90 oldunuz -Allah belanı versin -Merhaba +Buyrun -Nasılsın? +50 kuruş bilader atsan diyorum -Niyeki sen konuşan tartı diilmisin +Olabilir sadece kilonu söylerim o da 50 kuruş atarsan +Yuhhhhh -Ay nooluyo bee +İn aşşaa in in in in -Ay manyakmı ne +Abla sen nasıl bişeysin yhaa benim kadran seni göstermez kusura bakma paranı geri yolluyorum alttan alıver -Bozukmu bu yhaa niye göstermiyo +Hayır bozuk değil izinliyim ki bugün ben -Ee para attım ama -Atmasaydın +97 kilo kemiksiz -Ne diyon lan sen +Lütfen doğru konuş benle ben hassas bi tartıyım çok çabuk incinebiliyorum - + ohaaaa - gerçekler acıdır abla + ayol su içsem yarıyor - hee öyledir + ama daha dün tartıldım 70'ti - demekki 13 litre su içmişsin abla + ay inanmıyorum - abla sen bi wc ye gidiversen + hadi ordan terbiyesiz... şuna bak yaa tam 83 litreyim ay kiloyum yani -ALINTIDIR-
__________________ ~˜~İ$Te Bu ÇaR$I KiM ÇıKaR BuNa KaR$I SeSiMiZ GiDeR aR$I iNLeTiR TüM DüNYaYı (By_Xxx_NeFReT_xxX) ™ ~˜~ OyLe BiR SeVDaKi İÇiMDeKi SeNLe DoĞMuŞuM SoRaNLaRa SöYlEYiN BeN Be$iKTaŞLı OlMuŞuM ![]() Konu Xxx_NeFReT_xxX tarafından (10-09-2008 Saat 09:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +Yuhhhhh -Ay nooluyo bee +İn aşşaa in in in in -Ay manyakmı ne +Abla sen nasıl bişeysin yhaa benim kadran seni göstermez kusura bakma paranı geri yolluyorum alttan alıver çok güzell ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi çok komik ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İn aşşaa in in... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehehehe ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |