![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K: Aşkım bu eteği giyiyim miii E: Medeni Kanunun bana verdiği yetkiye dayanarak cevap veriyorum, Hayır K: Neden ki ama sen almıştın bunu zaten madem giydirmeyeceksin ne alıp beni heveslendiriyosun E: Cevap veriyorum; O etek çok kısa, aldım çünkü o eteği aldığımız yer bir yazlık mekandı, herkes böyle geziyordu, diyeceğim şu ki; O eteği giyemezsin K: Peki... E: Medeni kanunların bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki; Kocalara surat yapılmaz K: Bu medeni kanun seni çok şımartmış E: Ben bilemem... Onu imza atmadan önce düşünecektin Öğretmediler mi sana hiç bir şeyin okunmadan imzalanmayacağını K: Ben sadece evleniyoruz sanmıştım ama Ne biliyim medeni kanunun sana yetki felan verdiğini Hem hiç de medeni diilmiş E: Niyeymiş o Nikah memuruna verdiği yetkileri beğeniyon da bana verdiklerini niye beğenmion K: Nikah memuruna o yetkiyi belediye vermişti bi kere E: İşte.. O zaman düşünüp sorsaydın "belediyenin yetki verdiği sayın nikah memuru abla, sana yetkiyi belediye verdi peki belediyeye yetkiyi kim verdi" diye, aynı sonuca ulaşacaktın Sonuç olarak o eteği giyemezsin ve kocalara surat yapılmaz K: Yaaaaaaaaa Peki o medeni kanun bana hak vermemiş mi E: Aaa vermez olur mu hiç karıcım... Misal; sana kocişine çay yapmak gibi bir hak tanımış... Hadi koş bi çay koy sen K: Medeniyetsiz kanun noolcak Peki bu eteği giyiyim mi E: Karıcım bak bitanem... Her giysinin giyilmesi gereken bir yer vardır ve moda insanın kendisine yakışanı giymesidir... Tamam o uçları püsküllü kot eteğin şu anda çok moda olabilir ve fakat ben bir koca olarak vazifemi yaptım, karım modadan geri kalmasın diye gittim o eteği aldım ama illa giymek zorunda değilsin... Haa çok istiyorsan koy dolaba seneye tatile giderken yanına alırsın K: Tabi almışın arkana koskoca kanunu konuş orda Hem defteri bana verdi nikah memuru bu durumda yetkileri de bana vermiş olması lazım Sen de o şortu giymicen E: Benim zaten şortla işe gidip gereksiz dekolte yapmak gibi bir çabam olmadı... Neden, çünkü ben zeki bir adamım K: Ha bi de aptal olduk şimdi Peki bu medeni kanuna karşı gelince adamı hapse atıolar mı E: Naapcan kanunlara karşı gelip püsküllü eteğinle işe mi gidicen... Hapse atmazlar ama sanırım hastanede uzun bir süre kalman gerekir K: Yaa ama bana nee E: Kocalara surat yapılmayacağının kanunda yer aldığını söylemiş miydim
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NE Kıl koca ya ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beğenmenize sevindim arkadaşlar...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben Bu Kocayı Yığarım Valla ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eminmisin arkadaşım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | kocayı bılmemde kadın her sac teline kadar sarısın bundan emınım ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |