![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocuk bakmaya ne var bee veriyorsunuz biberonu ağzına baksın keyfine hatta karşılıklı birde tavla oynadık mı ohoo size bile gerenk kalmaz ama maksat bebe sizi özlemesin yoksa gelmişsiniz gelmemişsiniz problem değil ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #4 | |||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çocuk bakmakta ne mi var?????? benin bir kuzen var İbrahim abi, 1 dk bile peşinden ayrılamıyosun annesinin haşatı çıkıyor akşama kadar biliyomusun![]() hiç öyle ver biberonu ağzına baksın keyfine değil işte hiç yerinde durmuyor çocuk , sadece arada bir uyursa durup bir nefes alabiliyor..yaaa işte hiç de öyle kolay değil ![]() | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen gönder bana o veledi 2 dakikada dünyanın en uslu bebesi yaparım ben ne diyorsun sen ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #6 | |||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #7 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Adam belki anne sütü getirmiyor canım ama annenin o sütü sağlayabilmesi için yemek yemesi gerekiyor ki işte o yemeğide BABA getiriyor ![]() ''ya demek baba getiriyor abicimm babanın getirdiği mazlemeleri eğer anne yemek olarak yapmazsa o malzemeler ne işe yarayacak peki?![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burda ilk zincir her zaman ki gibi BABA o yüzden hiç kendini kasma ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa varmı bana sesleri kesilmiş gibi geldi ama ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |