![]() |
Alıntı:
o zaman sıcak çikolata al nie dondurma alıyon :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
havalar sıcak olmaz öyle kardeşimi yoldamı buldum ben :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
o zamannn nie dondurmayı ısıtıyosunnnnnnnnnnnn :mad::mad: sen bni katil mi etceksin :@ |
Alıntı:
Kanky sana laf yok ben evlendircem seni cillop gibi çocuk bulcam sana |
Alıntı:
Şuradan biraz ayrılmaya gelmiyor ya :D yine benim kıza sataşma var :D :D :D Konu damatlar,kızlara laf yok :D |
Alıntı:
seni düşünüyorum kız tamam soğuk ye boğazın şişsin yatda zıbar :D |
Benim oğluma bunları söyleyecek kayınpederi var ya .................................................. ..... :D :D :D |
Alıntı:
ya annecim bu kızın çok fena ya neyse bana inanmazsın olan biteni kızın anlatsın sendse karar ver :D |
Sabahtan beri forumda mısınız ya? Kızım,oğlum şaşı olacaksınız :D :D :D Biraz dinlendirin şu gözleri be başıma kalacaksınız :D :D :D |
Alıntı:
:D:D:D:D:D |
Alıntı:
abimin suçu anne :D |
Alıntı:
|
İç güveysi meselesine gelince Onur,dünyada olmaz...Ben oğlumu kaynana yanına yollar mıyım be...Getir gelini bana :D :D :D |
Alıntı:
Kardeşimi yalnız bırakmak istemedim anne karşılıklı pas alış verisi yaptık :D |
Alıntı:
işte evet.Annem doğruyu söylüyo. Bizden gizli evlencekmiş anne.Bizide evet derken telefonla arıycakmış. Ha bide iç güveysi yaşıycakmış :D |
Alıntı:
Zordur almak bizden kızı :Barış Manço :D :D :D :D :D :D :D |
Alıntı:
hiç bni araya katma :D |
Alıntı:
tamam anne davetiyeme not da düsücem kredi karti gecerlidir diye kredi kartına 12 taksıt :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu laflara abimde katıldı annecim.Bide güldü.Dalga geçti. :D |
Alıntı:
ne güzel vaadlerde bulunuyosun sen öyle:D...yav biraz ağır ol belki burdan beğenip görücüye gelecek falan çıkar:D..sen böyle sayko takılırsan işin zor:D... |
Alıntı:
öylemi anneme karşı yalancı duruma düşürme beni :D |
Alıntı:
ben söyledim zaten.Annemleri alır taşınırım.Düşün yakamızdan dedim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
doğru bizim burcu gelini yer bitirir valla :D |
Ben seni tanıyorum evladım,içini ferah tut :D |
Alıntı:
evlere şenlik kızınız var bizimde onda gözümüz var belki birazda nazınız var almaya gelicez vallahi şansınız yok billahi (sinan özen) kafaya koyarsak alırız abla:D..kız evi naz evi+gözyaşı evi:D..kızı alana kadar her yol mübah sonra tanımayız:D |
Alıntı:
benimi annecim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam google da aradım çok kişi çıktı link atayım mı :D:D:D ama sen daha iyilerine layıksın |
Alıntı:
|
Alıntı:
kıskanma bana dedi hahay :D:D:D |
Alıntı:
anne bırakmıyolar peşimizi :D napalım :D kurtulcaksan gderis :D ben mühendis olunca ev alırım :D:D |
Alıntı:
hıh :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam soralım cevabı ne olucak annemizin :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:31 . |