![]() |
Kız Babalarının Damat Adaylarına Taktığı İsimler ********Bodur ************>Hödük ********>Evleh ********Deve ************>Zibidi ********>it ********Kopuk ************Serseri ********Artiz ****>Satanist ****************Şekilsiz ********>Karaktersiz ********İbi$ ****************Oğlan ********Kıytırık ************yavşak ************>Hippi ********Korsan ****************Uzun saçlı ********>Topsakal ************>Tikkyconcon (muhah!) ********Lawuk ************>At hırsızı ********>Küpeli ****************>Zirzop ********>Cacık ****************>Balta ************Soytarı |
benimkine artist :D küpeli bu tars şeler denir heralde :D yada zibidi :D Öyle tipleri beğendiğim için :D:D:D |
ayy benim babam bunların hiçbirini söylemez.... annem için bişi diyemem :D |
Alıntı:
aslında evet :D bnimde babam diil :D annem söyler :D:D:D |
bunları hak eden birisi değilim bu katagoriye girmiyorum adam gibi adamım ;) |
sonuç olarak biz istediğimizi alırız kız babalarıda uğurlarken ağlar:D |
Alıntı:
abi sen hiç yorum yapma :D bizim malımızı bizemi tanıtıyon :D:D:D |
Alıntı:
ayyy şuna bak yaaa :D |
Alıntı:
çaktırma sen erkek tarafısın :D:D:Dkötüysede çok iyi diyecen |
Alıntı:
heralde yani :D seni verip kurtulmamız lazım :D:D:D |
Alıntı:
aynen doğru valla alkışşşş |
Alıntı:
kurtulacağını sanma iç güvey yaşıycam :D |
Alıntı:
hşttttt hopppppppppppppp!!! |
Alıntı:
o zaman ben annemleri alıp taşınırım evden :D:D:D siz ikiniz iç güveysi yaşayın :D Bırakın yakamızı bee :D |
Alıntı:
tamam bahcıvan olarak girerim senin gideceğin yere o zaman elime düsersin her bahceye cıkısında hortumla lambada oynatırım sana bol tazıklı suyla güzel olmaz mi ? :D:D:D |
Alıntı:
ayy kurtuluş yok senden anladık :D iyi y bahçede :D eve girme bari :D:D |
Alıntı:
Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar, Aşrı Aşrı Memlekete Kız Vermesinler Annesinin Bir Tanesini Hor Görmesinler, Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim. Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim. Babamın Bir Atı Olsa Binse De Gelse, Annemin Yelkeni Olsa Açsa Da Gelse, Kardeşlerim Yolları Bilse De Gelse. Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim. Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim :bawling::bawling::bawling::bawling::bawling: |
Alıntı:
bencede :D |
Alıntı:
abi falan dinlemem.Döverim :D:D |
Alıntı:
kız bayana el kalkmaz yüzümü astım mı eve koşarsın hemen çabuk eve çabuk gonuşma len :D |
Alıntı:
abi bak :D benden sana uyarı :D büyük konuşma :D sende baba olacan :D Kız babası olabilirsin hemde :D bu laflarını hatırlamayacan mı o zaman rezil :D:D |
Alıntı:
o zaman farklı olurmuyum bilmem ama ben benim sadece yaşım ilerliyecek tarzım değişmez :D |
Alıntı:
görces seni de :D:D |
Alıntı:
tamam dügünüme beklerim ha bu arada davetiye ye not düşücem malum teknolojiden faydalanmak lazım kredi karti gecerlidir davetlilerin kredi kartlarini yanlarinda getirmeleri önemle rica olunur kredi kartına 12 taksit sıfır komisyon :D:D:D |
Alıntı:
heralde gelces :D aileni çağırmıycak kadar öküzmüsün :D:D:D yoksa bizden gizli mi evlencennn :D hmmm yakaladımmm :D |
Alıntı:
ne bileyim ani nikah tazelemeyi düşünürüm belki :D:D:D telefonla evet dediğim anda sizi ararım |
Alıntı:
sen rahatına bak :D akşam ben annemle konuşcam bunu :D o zaman nikah mı tazelersin :Dmezarlıkta yermi bilemem :D:D:D |
Alıntı:
tamam tamam anneme söyleme annemin sayesinde geri vites oldum valla :D:D:D |
Alıntı:
banane :D:D:D |
Alıntı:
ama lütfen :D |
Alıntı:
yalvar :D |
Alıntı:
hadi bak sana rodeo alcam aliler mustafalar için burcularda tadına bakalbilir :D:D |
babam beni vermez dolayısıyla damadıda olmaz problem yok:D:D: |
Alıntı:
Kanky benim gibi evdemi kalcan pıtırcık :D |
Alıntı:
kahve tutmaz görücüya...babası vermez:D..senin hiç şansın yok:D |
Alıntı:
Cornetto alırsan olur :D:D |
Alıntı:
biri sana biri bana :D |
Alıntı:
kendini araya katmasan ölcen zaten :D al tamam :D zıkım yiyesice :D:D:D |
Alıntı: