![]() |
paylaşım için tşkler |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok canım ne yalanı:D..estağfurullah:D..elinden geleni ardına koymuyorsun maşallah:D |
Alıntı:
|
serseri :D |
banada hiç böle lakap takmadılar şimdiye kadar :D |
Alıntı:
|
zibidi güzel ya :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bugünün tarihini attım:D...bugün şanslı günümdeyim ya eryaman otobüsünde yer bile buldum ayakta kalmadım:D...yok artık:D...mucize gibi:D |
Alıntı:
|
hippi :D bunu annem kullanır sanırım. |
hödük, zibidi, topsakal, balta:D:D bunları kullananları çok duydum, kesin babamda kullanır:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
topsakal ne ya:D...onadamı takarlar diyorsun:D...eyvah eyvah:D |
Alıntı:
|
cücüklü diyenlerde olur bence :D |
valla kesin takarlar:D arada babamda imalarda bulunuyo, böyle damat istemem diye:D hatta keçi sakal bile diyorlar:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yav ben sakalımı kessem,eli yüzü düzgün bir adam olsam,hatta kot falanda giymesem bu seferde başka bir kulp takacaklar:D..kendimiz gibi olmak en iyisi galiba:D |
Alıntı:
:D:D:D:D elini yüzü düzgün adam ne yaaa :D azcık serseri ruhlu olcak :D |
walla bilmyorum hangsne benzedigimi ama bulurlar herhalde bişi... |
Alıntı:
14165121 araçlık konvoyla gelip ağlata ağlata alacaksın:D... tabi bu isteme ile evlilik arasında damadın ne kadar süründürüldüğüne bağlı olarak değişecektir:D..ne kadar eziyet o kadar gözyaşı:D |
Alıntı:
|
gelinlere kaynanalar takar kafayı, damatlara kaynatalar:D:D ne iştir ya, öle ya da böyle hep çeken taraf var:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
oqe anlatırım :D:D:D benim babam bana bile serseri diyo :D:D |
Alıntı:
:D...ee napayım intikam tutkusu:D...çok süründürürse 4 bayram yollamamayı düşünüyorum babasına:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Annejim gene konuya en güzel yorumu getirmişsin :) |
Alıntı:
|
ben geldim bensiz neler yaptınız bakayım :D |
Alıntı: