![]() |
Sarışın Yeşil Gözlü Kız 26 kisi ortak bu kiza asiktik biz. Sinifin yarisi ayni kiza asik cunku digerleri bildigin esmer, kara gozlu kiz iste bir farki yok. idrak yollarimiz ayran ve gevrekle tikali oldugu icin de biz bu sarisin yesil gozlu kiza asiktik, neden oldugunu bilmeden. Bu kizlarin adlari genelde de "Hatice, Fatma, Neriman" olmazdi daha modern ve duyulmamis isimlerdi "Berrak, Naz, Britney" gibi isimlerdi. Ayni sinifta birden cok sarisin yesil gozlu kiz varsa, erkekler sayilari oraninda bu kizlari bolusurlerdi. Bir grup Berrakci olurdu bir grup Nazci. Bir gruptaki erkek diger grubun kizina bakmazdi. Boy, pos, gogus, kalca gibi kriterlerimiz henuz yesermediginden gozlerindeki yesillik bize yetiyordu, tenefusteki dirsek temaslari bizi sevgili yapiyordu. Bir de sizin eve daha yakinsa bu sarisin kiz, eve donerken en uzun sen yurudugun icin daha sansliydin grubuna gore. Butun okul dalin reklamindaki kiza hastaydik lan biz. Lisede gordum bunlardan birini yillar sonra gidip konusmadim cunku kiz hala barbie tandansindan kurtulamamis ve benim yanimda gotik makyajli, siyah giyinen marjinal kiz vardi. Universitede bir baskasini gordum o da 1,50 boylarinda 90 kilo olmus...... |
treni mi kaçırmış şimdi? :D Anlamadım... |
Bunu sakin kafayla bir daha okuyayım en iyisi...:DŞu an yorumlamakta güçlük çekiyorum.:D |
valla bende çözemedim nerde kaldı o sarışın yeşil gözlü o kız .... |
anlayanlar anlatsın bişey anlamadım bende yahu..:D |
Özgür gelince anlatır Mehlikacığım...:D |
tamam.... hem ben zihnimi yormayayım dimi:D:D:D |
Valla ,ben epeyce yordum gibi ama işin içinden çıkmadım... :D En iyisini yaparsın,sen bari yorma...:D |
bende annamadım:D |
ben galiba anladım diyoki yani sarısın yeşil gözlülerin adı çıkmış fizik mizik sıfır en iyisi esmerler esmersen güzelsin!!!!!!!!!en klas lafım:D:D |
harbı cok dogru yazmıssın ilkokulda sınıfın butun erkeklerı sarısın bı kıza asıktık tenefuslerde top oynarken kız yanımızdan gecerse herkesın performansı ıkıye katlanır kendımızı yırtardık ne komıkmısız ya cok safmısız :D sımdıkıler cok fena herseyı bılıyorlar valla |
Alıntı:
|
gulme ezgi gulme onceden boyledı :D:D |
Alıntı:
|
zehır hepsı zehır korkulur onlardan :D |
efed:D |
yeşil gözlünün sadece ismi kalmış etiket bu kadar bunda anlamıyacak ne var ki şuan sokakta orjinal sarılara nadiren rastlıyoruz geneli emitasyon bu ne demek yani saçlarını sarıya boyatan civelekler :) The End...:D |
Alıntı:
Evet,Mehlikacığım "Esmersen Güzelsin"...Katılıyorum,bu bizim sloganımız olsun ya...:D |
He he güzeldi ve doğruydu :D |
Alıntı:
|
konuyu saptırmak istemem ama işte erkeklerin manita anlayışı:D7 nizde neyseniz 70 inizdede öylesiniz:Drenkli göz diye ölürmüsünüz alın size 90 kilo:Dbugün çok kindarım inşallah hepsinin sonu 90 ve katları kilo olur:Doooohh,rahatladım be:Dözgür neden daha önce açmadın bu konuyu:D:D(üstüme gelmeyin ne bu şimdi yazdıkların meltem diye bugün böyle,amacım ne bende bilmiyorum:D) |
ayrıca katılıyorum evet esmersen güzelsin:D hem hem bi tabir vardır esmer güzeli diye burdan sarışınlara sesleniyorum sizin varmı böyle tabiriniz hahhaaaayyt:D:D:D |
aaa meltem olmaz mı sarışınların zekaları yeter:D:D:D:D |
ahanda diyemediğimi mehlika dedi:D bi eleştiri gelirse bu konuda ben bişey yamadım valla:D |
ben senin arkandayım merak etme:D:D:Dama biz burda yanlıs seylerden bahsetmiyoruz ki.. |
e olucan tabı esmer esmere daima destek olmalı : P |
Alıntı:
Meltem'i de aramızda görmek beni çok sevindirdi. :D |
Maavi göözlüüü sarışın kııız.. Kalk gideliiim modayaa biiiz.. |
Çook duygulandıım... |
Boşver Meltem sloganımız yeter bizim, "Esmersen güzelsin" :):) |
Alıntı:
|
bana sanki önceden reddedilmişliğin verdiği bir intikam edası ile yazılmış bir yazı gibi geldi:):):) |
:D:Danlayamadım yaf |
Alıntı:
|
Sorma abi çok duygusal konular bu günlerde :D |
yaww yok duygusallık felan kafam güzeldi yazdıydım :):) anca geldim :) |
millet seni beklerken meraktan çatladı ama kardeşim yaaa :D |
yaww sorma abii o yeşil gözlü kızı paylaşamayıp magandalar iki gözünüde çıkarıp birini kuzey kutbuna diğerini güney kutbuna gömdüler sonrasında tabi kızın gözler iptal oluanca dünyası karardı akabinde de altın sarısı saçlar soldu morardı :):):) NOT: hikaye tamamen asılsızdır. hikayede geçen karakter hala yaşar ve 26 yaşında avukatlık yapmaktadır:) sarışınların bazısıda abdal olur:):):) |
Alıntı:
|
iyi yazmışsın Özgür :) tebrikler... |
Türkiye`de Saat: 13:06 . |