![]() |
Damadın Yemini :):) Kilisede düğünün başlamasına çok az zaman var. Damat rahibin yanına yaklaşıp fısıldar: - Bakın. Size vereceğim $100 karşılığında evlilik yeminimizde bir takım değişiklikler yapmanızı istiyorum.. Hani şu bana soracağınız -'Sonsuza dek seveceğinize, koruyacağınıza, sadık kalacağınıza yemin ediyor musunuz?' kısmı var ya, onu metinden çıkarmanızı istiyorum. Rahip gülümseyerek başını sallar ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp içeri döner. Ve düğün başlar, herkes yerini alır, gelin ve damat rahibin önunde buluşur ve yeminler okunmaya başlanır. Sıra damadın yeminine gelince, damadın gözleri hain hain parlar ve rahip damata sorar: - Eşinizin daima bir adım gerisinden yürüyeceğinize, her emrini ve dileğini yerine getireceğinize, her sabah kahvaltısını hazırlayıp ayağına kadar götüreceğinize ve ikiniz de yaşadığınız sürece, başka kadınlara yan gözle bile bakmayacağınıza yemin ediyor musunuz?... Tabi damadın bu beklenmedik iş karşısında gözleri faltaşı gibi açılır. Sağa sola bakar, bir yutkunur... ve kısık bir sesle: - E..eee.. evet efendim. Ama tören sona erdikten sonra damat hışımla rahibin karşısına dikilir: - Bir anlaşma yaptığımızı sanıyordum! Rahip gülümseyerek cevaplar: - Gelin hanım daha iyi para verdi... |
:D:D akıllı glnmiş:D tşk |
gelin uyanık cıktı:D:D |
valla bu kadınlardan korkulur... Bekar kalmak en akıllıcası sanırsam :D |
Nedenmiş İbrahim ? :D Kadın uyanık davranmasaydı erkeğin yaptığına bravo diyecektiniz ama...:D Gerçi bunların evliliğinden hayır gelmez,ikisi de birbirlerine güvenmiyormuş ki bir takım değişikliklere ihtiyaç duymuşlar. |
vay helal olsun :) |
Alıntı:
Bravo falan demezdim valla... Evlilik çok kutsal bir kurumdur benim için... Çıkar üzerine yapılan hiçbirşeyi tasvir etmem ben... Pek düzeyli bir açıklama oldu sanırsam ama neyse :D |
para konuşmuş ama gelin daha çok para verip yemini kendine göre değiştirdiğine göre gelinimiz daha akıllı çıktı :D |
işin içine para girdi mi din adamlarından da korkulur :D:D böyle evlilik yemini mi olur yahu :D:D |
He he güzeldi vay uyanık vay |
dinsizin hakkından imansız gelirmiş hesabı:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güven kavramını yitiriyor bu ata sözü, niye demişlerse:D:D |
Bayanların en sevdiği yemin bu olsa gerek; Damat Yemini: İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde; futbol maçlarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime, televizyon kumandasını arada bir sana vereceğime, fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma, kayın validemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma, özel gün ve haftalarımızı asla unutmayacağıma, arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma, seni daima koruyup kollayacağıma,ömür boyu bulaşık yıkayacağıma,ilik acacağıma,düğme dikeceğime,hiçbir kadına yan gözle bakmayacağıma,her aybaşı maaşımı eline sayacağıma,her sene seni güneye tatile götüreceğime,her sorduğun "kilo aldım mı ?" sorusuna, "almadın hayatım" diyeceğime, makyajım ve kıyafetim ile ilgili her soruma da "Nicole Kidman" yanında sönük kalır aşkım diyeceğime yemin ederim... Erkekler, size garanti veririm ki yukarıdakileri yapınca hep söyediğim gibi öbür dünyada bir çift kanat kazanacaksınız...Ama melek mi olursunuz, kaz mı olursunuz bilemem...:goodnight: |
kaz :D:D |
ömür boyu bulaşık yıkayacağıma,ilik acacağıma,düğme dikeceğime,her aybaşı maaşımı eline sayacağıma,her sene seni güneye tatile götüreceğime,her sorduğun "kilo aldım mı ?" sorusuna, "almadın hayatım" diyeceğime, makyajım ve kıyafetim ile ilgili her soruma da "Nicole Kidman" yanında sönük kalır aşkım diyeceğime yemin ederim... Bu kadar de değil ya İrfan Bey,aşkolsun...Maaşı niye eşinin eline sayıyorsun ya ? İlik,düğme falan...:D :D :D Diğerleri olabilir...:D |
Alıntı:
-Saçımı süpürge ettim sana,ömrümü çürüttün, gibi serzenişlerde bulunuyorlar.. onlar ömür çürütüyor biz elma çürütüyoruz sanki...:D:D:D :dancing::goodnight::smokin: |
Alıntı:
|
İlahi İrfan Bey...:D Eşinizle birlikte yaşlanırsınız inşallah... Dilerim kimse birbirinin ömrünü yemeden,çürütmeden,birbirlerinin kıymetini bilerek yaşar.Arada sırada öyle serzenişler olabilir ya İrfan Bey,gülün geçin,hayat çok kısa... Bu arada kadınlar süperge edebilecek saçları olduğu için şükretsinler ayol...:D Erkekler saçını başını yolmaktan kel kalıyorlar gariplerim..:D |
"Erkekler saçını başını yolmaktan kel kalıyorlar gariplerim" doğru söze ne denir..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
örnek alıyorum tabiki hatta ben açık çek verecem nikahtan sonra vermek şatrıyla tabi sakata gelmeyelim :D:D |
hehe :D |
geline bak bee :D:D |
Alıntı:
|
rusvetci papaz... Allah korkusuda yok :) |
:D:D çok akıllıyız yaa :D:D:D fena dumur olmuş damat |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Döner ablacım döner... Bu gibi işlere bulaştığına göre bu eleman kesin ezik... Eziklerde moda döneklik biliyorsun ki :D:D |
O zaman gelin de ezik...:D Buı işebulaşmayan kalmamış zaten...:D |
eziklerin evliliği de ezik olur zaten... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:50 . |