![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1111 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yarin birgün olur Batuhan rakiplere gider..anlamak mümkün degil..Neden korkuyoruz gencleri oynatmayi..hep kisa vadeli basarili olmak istiyorlar...sikildim böyle durumlardan Simdi bu haberler cikti gel gör hafta sonu M.Denizli inadina oynatir.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #1112 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() |
![]() | #1113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bır ornek daum kolndeyken 16 yasındayken ıstıyordu en yakın fırsatta kaparlar
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
![]() | #1114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | batuhan yerine sana nobreyi verelim riza abi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mustafa Denizli artık vadesini doldurmuştur Avrupa'ya veda edildikten sonra. Ocak ayında hem kulüp yönetimi hemde teknik kadromuz değişecektir umarım, yoksa istikrar kazanmak zor mevcut şartlarda..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu sene belki yine sampiyon oluruz ama Denizli ile avrupada yine rezil oluruz.. Besiktas Inonude daha once avrupada hic ust uste 3 mac kayip etmemis ama Denizli yuzunden bunuda basardik.. Ya bukadar korkak olunurmu ya? 8 tane defansis oyuncu ile oynuyorsun sanki rakip Barcelona veya Chelsea?
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu Cagla tarafından (09-12-2009 Saat 20:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ha | ||
![]() |
![]() | #1118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Denizli 10 tane defans oyuncusu ile oynuyor Batuhani ne yapsin?
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu Cagla tarafından (09-12-2009 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1119 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben Batuhan'ın yerinde olsam giderdim bu takımda yedek kulübesine girmek bile yakında hayal olacak onun için en iyisi gidip kendisini göstersin sonrada Batuhan ileride çok iyi oynayan ünlü bir futbolcu olduğunda 10 milyon euro verip alırlar ![]() | ||
![]() |
![]() | #1120 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |