|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
08-10-2009, 15:04 | #132 | ||
tabatanın avukatı Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 | Ben bu internet olayını gerçekten anlamış değilim. Bu teknoloji olayı bizim maneviyatımızı almış götürmüş gibi gözüküyor. Hakan`ında dediği gibi belki de 13-15 yaşında çocuklar, bugüne kadar hiç maça gelmemiş insanlar geçip klavyenin arkasına oradan sallıyorlar bize. demirörene destek meselesine katılmıyorum ama bu güzeldi .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
08-10-2009, 15:25 | #134 | ||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | sergen yalçına küfür edenler türk futboluna küfür etmiş demektir zaten bursa şehrinin insanlarından sergen yalçın gibi bi futbol üstadına saygı göstermeleri türk futbluna saygı göstermeleri beklenemezdi.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
08-10-2009, 16:28 | #137 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Hataları olsada gerçekten kaliteli bir kaleci ayrıca efsane . :-s
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (08-10-2009 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
08-10-2009, 16:32 | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
UEFA’nın resmi internet sitesinde Rüştü Reçber için özel bir yer ayırdı. Uefa’nın her hafta ünlü bir futbolcuyu konuk ettiği özel sayfası bu kez milli kaleci Rüştü Reçber için ayrıldı. Bütün sorulara içtenlikle yanıt veren Rüştü Reçber belki de son zamanlarda hakkında çıkan olumsuz haberlere de bir gönderme yaptı. İşte başarılı oyuncunun bütün konuştukları; Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ne kadar uzaklıkta? Bir dahaki maçta kazanmayı hedefliyoruz ama bugüne kadar bir galibiyetimiz yok. Bizim hedefimiz kalan maçlarımızı galibiyetle sonuçlandırmak. Eğer bu dediklerimi yapamazsak Uefa Avrupa Ligi’nde mücadele etmeyi görev edineceğiz. Bu sene Beşiktaş’ta eksik olan nedir? Biz bütün maçlarımızı iyi oynuyoruz ama sonucu lehimize çeviremiyoruz. Beşiktaş’ın son 5 maçında gol yollarında sıkıntı çekmesini nasıl açıklıyorsunuz? Bazen futbolda şansa ihtiyaç vardır ve ben geçtiğimiz haftalarda şansın bizim yanımızda olduğunu pek düşünmüyorum. Uzun süredir gol atamadık ve daha da önemlisi bu durum sürdükçe forvet oyuncularımızın özgüveni de kayboluyor. Beşiktaş Turkcell Super Lig’de şampiyonluk unvanını koruyabilir mi? Çok kaliteli bir ekibimiz ve deneyimli bir hocamız var. Her şey değişebilir. Süper Lig’de şampiyon olabileceğimiz inancını asla kaybetmiyoruz. Biz çok büyük bir takımız. Matematiksel olarak her şey imkânsız gözükene kadar bırakmayacağız. Bu unvanı korumak için her şeyimizi vereceğiz. En beğendiğin kaleci hangisi? Peter Schmeichel. Ulusal takımdayken EURO 96’da ona karşı oynadım ve sonra da Fenerbahçe’de oynarken Manchester’da karşı karşıya geldik. 17 YAŞIMDAYKEN SAĞ KANAT OYNUYORDUM!.. Kaleci olmaya nerede ve nasıl karar verdiniz? Ben 17 yaşımdayken sağ kanatta oynuyordum. Bir hocam vardı ve bana dedi ki : “Sen uzun bir oyuncusun, gol yollarında olsan daha iyi olur”. İşte böyle kaleci oldum. Fenerbahçe’de 12 sezon geçirdikten sonra rakiplerden biri olan Beşiktaş’a gitmek nasıl bir duygu? Bunu söylemeye gerek yok kolay değildi tabi ki. Koşullar beni buna mecbur etti. O sıralarda başka bir seçeneğim yoktu. Benim kendi kariyerim adına gerekli bir tercih olduğunu düşünüyorum. İşte bu yüzden 12 sene sonra kulübümden ayrıldım ama şimdi bir başka diğer büyük kulüp için oynuyorum. Türkiye’nin iki büyük başarısında da takımda olanlardan biriydin; biri 2002Dünya Kupası’nı üçüncü bitirmeniz diğeri de 2008 Avrupa Şampiyonası’nda ulaşılan nokta. Bu ikisinde de yer almak nasıl bir duygu ve hangisi senin için daha anlamlı? 2002 Dünya Kupası’nı üçüncü bitirmek gerçekten bizim için çok büyük bir başarıydı çünkü o turnuvada gerçekten dünyanın çok büyük takımları vardı. Bütün dünya bizi izliyordu. Türkiye’nin 54 yıl sonra ilk Dünya Kupası’ydı ve üçüncü bitirerek büyük bir başarıya imza attı. Kişisel konuşacak olursam o benim en iyi turnuvamdı. Turnuvanın en iyi ikinci kalecisi olarak seçilmiştim ve UEFA.COM beni 2002 en iyi takım kadrosuna almıştı. Bunlar beni o zamanlar çok gururlandırmıştı hala da öyle. İşte bu yüzden o turnuvayı unutamam. Euro 2008’de Hırvatistan’la oynadığınız çeyrek final maçında çok önemli bir penaltıyı kurtardın. Yüksek baskı altında atılan penaltıları kurtarmadaki sırrın nedir? Eğer maçın içinde penaltıyı iyi analiz edebilirseniz etkili oluyor, hissetmeniz gerek. O maçta ben bir tane kurtardım iki tanesi dışarı çıktı ve bir tanesi de gol oldu. Maçtan önce penaltı çalışmaları yapmıştık. Volkan Demirel’i bir kenara bırakırsak, Türkiye’de hangi kalecinin göz önüne çıkacağını düşünüyorsun? Türkiye’de deneyimli kaleci olmamasının sıkıntılarını çekiyoruz ama çok genç yetenekler var ve onları çok iyi noktalara getirebiliriz. Volkan’ın dışında örneğin Denizlispor adına oynayan Cenk Gönen var, gerçekten zeki bir kaleci. Sinan Bolat var mesela Standart Liege’den bence Türkiye için hazır. Galatasaray’dan Ufuk Ceylan ve Ankaragücü’nden Serkan Kırıntılı gerçekten iyi kaleciler ama gerçekten iyi olmak istiyorsanız uluslararası tecrübe elde etmeniz gerekiyor. Daha ne kadar oynamayı düşünüyorsun? Türkiye’de oynamak kolay değil. Bir süre sonra ağrılarınız da artıyor ve stres de işin içinde tabi. Tabi bütün olumsuzluklara rağmen en az bir üç sene daha devam etmek istiyorum. BREZİLYA'YLA OYNADIĞIMIZ YARI FİNAL MAÇI KARİYERİMDEN KALAN EN GÜZEL HATIRA!.. Oynadığın en iyi maç hangisiydi? Brezilya’yla oynadığımız yarı final maçı benim için harikaydı. Eğer Brezilya’yı geçebilseydik finale kalacaktık. Kariyerimden bana kalan en güzel hatıra bu. Bugüne kadar birçok farklı atmosferde maç yapmış olmalısın. Seni en çok hangi stat etkiledi? Evet, bugüne kadar birçok değişik yerde maç yaptım. Beşiktaşlı taraftarların dışında beni en çok etkileyen yer Old Trafford oldu. Gerçekten büyüleyici bir atmosfer. Sence Türkiye’nin hala önümüzdeki Dünya Kupası’na katılma şansı var mı ? Matematiksel olarak şansımız sürüyor biz bir maç yapacağız ve bize en yakın olan rakibimiz de bir maç yapacak. Eğer şans bizim yanımızda olursa Dünya Kupası’na katılırız. Kaynak: MARATON.COM.TR ÖZEL
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
08-10-2009, 16:33 | #139 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | "Fenerbahçe’de 12 sezon geçirdikten sonra rakiplerden biri olan Beşiktaş’a gitmek nasıl bir duygu? Bunu söylemeye gerek yok kolay değildi tabi ki. Koşullar beni buna mecbur etti. O sıralarda başka bir seçeneğim yoktu. Benim kendi kariyerim adına gerekli bir tercih olduğunu düşünüyorum. İşte bu yüzden 12 sene sonra kulübümden ayrıldım ama şimdi bir başka diğer büyük kulüp için oynuyorum." Hay senin koşuluna ....... :@
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
| |