|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
09-10-2009, 23:33 | #161 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 32 |
Beşiktaş,Turkcell Süper Lig'de 17 Ekim Cumartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmanda siyah-beyazlı oyuncular, ağırlıklı olarak kuvvet ve kondisyon çalışması yaptı. Takım halinde koşularla başlayan idmanda, kuvvetlendirme, pas ve şut çalışmalarının ardından kanatlardan hücum organizasyonları gerçekleştirildi. Antrenman, yarım sahada yapılan maçla sona erdi. Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına Barcelona'daki sağlık kontrolünden dönen İtalyan oyuncu Ferrari de katıldı. Ferrari, kuvvet ve kondisyon idmanında takımla birlikte çalıştı. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Yusuf, İsmail, İbrahim Kaş, Ekrem, Nihat, Rüştü, Ekrem, Sivok, Tello, Rıdvan ve Necip katılmadı. Sakatlığı bulunan Holosko ve Delgado'nun ise tedavilerine devam edildi. Siyah-beyazlı takım, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. | ||
|
10-10-2009, 04:13 | #163 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Beşiktaş' da yaklaşan kongre öncesi kulisler hareketlenmeye başladı. Ankara’dan İstanbul’a gelen Hikmet Çetin’in, dün akşam saatlerinde onursal başkan Süleyman Seba’yla bir araya geldiği ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Çetin’in bir süre daha görüşmelerde bulunacağı ve ailesiyle de konuştuktan sonra başkan adaylığı konusunda son kararını vereceği dile getirildi. Seba'nın adayını tanıyalım Hikmet Çetin... Beşiktaş'ın efsane ismi Süleyman Seba'nın başkan olmasını istediği Çetin, Siyah-Beyazlı renklere yakınlığı kadar da önemli bir devlet adamı... Beşiktaş’ta yaklaşan kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılan Yıldırım Demirören’in yanı sıra, muhalefetin ikna etmeye çalıştığı bir isim var: Hikmet Çetin... Üstelik Çetin’e baskı yapanların yanında,? Kartal’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba da var. Seba, “Bir oyum var, o da Hikmet Çetin’e” diyor. Yaşı 30’u geçen Beşiktaşlılar gelişmeleri heyecanla takip ederken, Siyah-Beyazlı renklere gönül vermiş gençler ise Çetin’e temkinli yaklaşıyor. FANATİK, Süleyman Seba’nın kalbinde saklı oyunu vermek istediği Hikmet Çetin’i mercek altına aldı... 1937: Diyarbakır’ın Lice ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Lice, orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1960: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 1961: Devlet Planlama Teşkilatı’nda ‘uzman yardımcısı’ olarak çalışmaya başladı. Devlet Planlama Teşkilatı’nda çalıştığı süreçte incelemeler yapmak üzere ABD dahil bir çok ülkeye gönderildi. ABD’de ‘kalkınma ekonomisi’ üzerine master yaptı. 1968: California Stanford Üniversitesinde Planlama Modelleri üzerinde araştırma çalışması yaptı. 1970: Askerlik görevini yaptı. 1970-77: DPT’de İktisadi Planlama Dairesi Başkanlığı görevinde bulundu. ODTÜ’de part-time hocalık yaptı. 1977: CHP’den İstanbul milletvekili olarak parlamentoya girdi. 1978-79: Devlet bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1980: Yemen planlamasına danışmanlık yaptı. 1987: SHP’den yeniden Meclis’e girdi. Meclis grup başkan vekilliği ve genel sekreterlik olmak üzere, partinin üst düzey görevlerinde yer aldı. 1990: Genel seçimlerde 3. kez milletvekili seçildi ve parlementoya Gaziantep milletvekili olarak girdi. 1991-94: Hem Süleyman Demirel hem de Tansu Çiller başkanlığında oluşturulan koalisyon hükümetlerinde Dışişleri Bakanı olarak görev yaptı. 1994: Dışişleri bakanlığından istifa etti. 1995: SHP ile CHP’nin birleşmeleri, Türk siyasi tarihine ‘Hikmet Abi Formülü’ olarak girdi. Bu nedenle adı Hikmet Çetin’den daha çok Hikmet Abi olarak anıldı. 7 ay boyunca CHP genel başkanlığı yaptı. CHP’nin ‘Dördüncü Genel Başkanı’ oldu 2004-06: NATO’nun Afganistan’daki Kıdemli Sivil Temsilcisi görevini üstlendi. Kaynak: Fanatik
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. Konu Strike EagLe tarafından (10-10-2009 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
10-10-2009, 04:30 | #164 | ||
Beşiktaşlı taraftarlar, Denizlispor karşılaşmasında protesto ettikleri Başkan Yıldırım Demirören'e olan kulübün borcunu geniş çaplı bir kampanyayla ödemeyi planlıyor. 3 sene içinde borçları kapatmayı taahhüt eden grubun tek şartı; Hikmet Çetin, Nevzat Demir, İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreli, Murat Aksu ve Erdil Arpacı’dan oluşan bir yönetim. En az 1 milyon Beşiktaşlı’nın katılımının beklendiği oluşumda, katılımcıların her ay 5 TL ödeyerek, Demirören’e olan borcun ödenebileceği dile getiriliyor. Kampanya hakkındaki geniş bilgi, ******** adresinde yer alıyor. Kaynak: Fanatik -------------------------------------------------------- Arkadaşlar site reklamı vermek yasak, o yüzden site adını yıldızladım.. Fakat bu kampanyanın kaynağı forzabeşiktaş mış. Bilgilerinize sunarım. Bu asil taraftar gerektiğinde her türlü fedakarlığı yapar. Muhalefet düzgün bir yönetim ile seçime girsin, 1 milyon kişi aranıyor ya, 2 milyon kişi bulunur.. Yeter ki artık bizi üzmeyecek bir yönetim gelsin.
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
10-10-2009, 10:31 | #165 | ||
Hikmet Çetin... Beşiktaş`ın efsane ismi Süleyman Seba`nın başkan olmasını istediği Çetin, Siyah-Beyazlı renklere yakınlığı kadar da önemli bir devlet adamı... Beşiktaş’ta yaklaşan kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılan Yıldırım Demirören’in yanı sıra, muhalefetin ikna etmeye çalıştığı bir isim var: Hikmet Çetin... Üstelik Çetin’e baskı yapanların yanında,? Kartal’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba da var. Seba, “Bir oyum var, o da Hikmet Çetin’e” diyor. Yaşı 30’u geçen Beşiktaşlılar gelişmeleri heyecanla takip ederken, Siyah-Beyazlı renklere gönül vermiş gençler ise Çetin’e temkinli yaklaşıyor. FANATİK, Süleyman Seba’nın kalbinde saklı oyunu vermek istediği Hikmet Çetin’i mercek altına aldı... 1937: Diyarbakır’ın Lice ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Lice, orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1960: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu. 1961: Devlet Planlama Teşkilatı’nda ‘uzman yardımcısı’ olarak çalışmaya başladı. Devlet Planlama Teşkilatı’nda çalıştığı süreçte incelemeler yapmak üzere ABD dahil bir çok ülkeye gönderildi. ABD’de ‘kalkınma ekonomisi’ üzerine master yaptı. 1968: California Stanford Üniversitesinde Planlama Modelleri üzerinde araştırma çalışması yaptı. 1970: Askerlik görevini yaptı. 1970-77: DPT’de İktisadi Planlama Dairesi Başkanlığı görevinde bulundu. ODTÜ’de part-time hocalık yaptı. 1977: CHP’den İstanbul milletvekili olarak parlamentoya girdi. 1978-79: Devlet bakanlığı ve Başbakan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1980: Yemen planlamasına danışmanlık yaptı. 1987: SHP’den yeniden Meclis’e girdi. Meclis grup başkan vekilliği ve genel sekreterlik olmak üzere, partinin üst düzey görevlerinde yer aldı. 1990: Genel seçimlerde 3. kez milletvekili seçildi ve parlementoya Gaziantep milletvekili olarak girdi. 1991-94: Hem Süleyman Demirel hem de Tansu Çiller başkanlığında oluşturulan koalisyon hükümetlerinde Dışişleri Bakanı olarak görev yaptı. 1994: Dışişleri bakanlığından istifa etti. 1995: SHP ile CHP’nin birleşmeleri, Türk siyasi tarihine ‘Hikmet Abi Formülü’ olarak girdi. Bu nedenle adı Hikmet Çetin’den daha çok Hikmet Abi olarak anıldı. 7 ay boyunca CHP genel başkanlığı yaptı. CHP’nin ‘Dördüncü Genel Başkanı’ oldu 2004-06: NATO’nun Afganistan’daki Kıdemli Sivil Temsilcisi görevini üstlendi. Fanatik
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
10-10-2009, 10:38 | #166 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Buda yıldırım demirören * 1964'te İstanbul'da doğdu. Eğitimini Leysen American School'da tamamladı. Evli, üç çocuk babası. İngilizce biliyor. Babası Erdoğan Demirören'in başında bulunduğu Demirören Şirketler Grubu'nun Başkan Vekilliği'ni yapan Yıldırım Demirören, iki dönem yönetim kurulu üyeliğine seçildiği Beşiktaş'ta asbaşkanlık yaptı. 100. yıl şampiyonluğunda futbol şubesi sorumlusuydu. Demirören Grubu'na bağlı şirketler, Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz, Milgaz, Güneşgaz, Demirören Tüp A.Ş., Dem-Al, Demirören Ağır Sanayi, Demirören Enerji ve Parsat. Grup şirketleri LPG, otomotiv yedek parça, ağır sanayi, enerji, eğitim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyor. * Babası Erdoğan Demirören'in başında bulunduğu Demirören Şirketler Grubu'nun Başkan Vekilliği'ni yapan Yıldırım Demirören, iki dönem yönetim kurulu üyeliğine seçildiği Beşiktaş'ta asbaşkanlık yaptı. 100. yıl şampiyonluğunda futbol şubesi sorumlusuydu.
__________________ Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
10-10-2009, 10:53 | #167 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Yasin :-s Dostum bu konu zaten "basında bugün futbol haberleri" kısmında vardı. :-s
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
10-10-2009, 13:43 | #168 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 32 |
Fırat Plastik A.Ş'nin kurucusu, Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden olan işadamı Nevzat Demir'in babası Yusuf Ziya Demir, 73 yaşında vefat etti.. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden iş adamı Demir, yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy'deki aile kabristanına defnedilecek. Erzincan'da 1933 yılında doğan Demir, evli ve 8 çocuk babasıydı. | ||
10-10-2009, 14:21 | #170 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Allah Rahmet Eylesin MEkanı Cennet Olsun Yakınlarına Baş Sağlığı Dilerim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir) | |
| |