![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1711 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynayamıyor demekki oynayacak adam gelip oynamaz mı gerçi 1 ay kadar önce antremanlara çıkıyordu delgado ama yeterli olmadı herhalde.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #1712 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet murat bu seferde başarısızlığın sorumlusu Marrone çıktı.. bende bu takım neden böyle kötü diyordum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #1714 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | şaşırdım gerçekten geçen sene yere göğe sığdıramadıkları kondisyonere şimdi neler diyorlar ve neden gitti acaba kesin gisiş nedeni babasının rahatsızlığı mı? md ile tatışması mı ? | ||
![]() |
![]() | #1715 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek tek dökülmeye basladik bakalim daha neler olacak bu sezon bize zehir olacak gibi, insallah öyle olmaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1716 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | nasil oynasinki önce feshedilmis bir sözlesme var önce gitmesi gereken bir yabanci var bunlar olmadan isterse turp gibi olsun yinede oynayamaz, yönetim delgadoyu falan unuttu orada burada cikip yalan dolan sözlerine devam ediyorlar... | ||
![]() |
![]() | #1717 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya bu denizli kendini ne saniyor önce sergeni kovdurdu simdide Stefano Maronne yu...neymis rakipler hakkinda raporlari iyi vermiyormus benim, yani 40 senedir türk futbolunda olan denizli türk futbolunu bilmiyor italyan yabanci birisinden rapor aliyor, ulan birgünde sucu kendinde ara cenesi haric is yapma özürlü insan, birgün cik deki benim oynattigim sistem ve cikardigim 11 hatali de dünyada en nefret ettigim sen denizli ellerini öpecem, birkerede sucu kendinde ara...stefano dan önce hatta demirörenden önce gitmesi gereken kisi denizli , ama o koltuk ve para sevdasi yüzünden yanindaki en iyi adami bile satar, ADAM olmak öyle kolay birsey degil iste ey denizli | ||
![]() |
![]() | #1718 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | doktorları da aynı şeyleri açıkladı günler önce yeni bir haber değil bu delgado nun sakatlığı fiziksel olmaktan çıktı artık umudunuzu kesmeye başlayabilirsiniz delgado hakkında ben onu en çok sevenlerden biriyim doktorların o söylediklerini görünce direk gitti delgado ihtimali gözümün önünden. | ||
![]() |
![]() | #1719 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adam Türkıyede bır farklılık yaratmıstı bu sene mı sır sakladı sacmalıga bak denızlı bır bır besıktası cokertıyo once genclerın onunu kestı sımdıde teknık ekıbe mı yonelıyo... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |