![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başka ne olucaktı ki..
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acaba Finalde Kimle Oynarız Diye Düşünürken Daha Gruptan Çıkamama Tehlikesiyle Karşı Karşıyayız Taraftarında Kalbi Kırıldı Nasıl İlgi Göstersin Maça . | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Aynen katılıyorum ve ekliyorum.Bu takım böyle oynuyorsa daha ne diyelim. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tecrübeli oyuncu, “İyi bir takımız ve şampiyonluğa inanıyoruz. Bu yolda kazalar olabilir. Ama bizim mutlu sona ulaşacağımıza inancımız tam. Defansta Ferrari’yi aradığımız doğru, ancak zamanla bu boşluğu da doldurabiliriz. Geçen sezonki başarıları tekrarlayacağız.?Kasımpaşa yenilgisini bir uyarı olarak yorumluyoruz” dedi. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmak zorundayız şampiyonluk için ..hadi kartalım
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |