![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynayacağı maçın biletleri satışa çıkmadan tükenmesi taraftarları çileden çıkardı ![]() Pazar günü saat 19.00'da İnönü Stadı'nda oynanacak kritik karşılaşmanın biletleri bu sabahdan itibaren Biletix gişelerinden piyasaya sürüldü. Biletix gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar biletlerin satışa çıkmadan tükenmesine büyük tepki gösterdiler. Taraftarlar Biletix'i biletleri karaborsacılara el altından sattığı iddiasıyla bu firmayı protesto ettiler Besiktashaber.net
__________________ Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.. . ![]() Konu safa1903 tarafından (17-02-2010 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Turkcell Süper Lig`in 22.haftasında Beşiktaş`ın İnönü Stadı`nda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın biletlerine taraftarlar ilgi göstermedi. Geçtiğimiz sezon oynanan derbi maçın biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra biterken, bugün satışa çıkan biletler yok denecekkadar az satıyor. 75 lira ile 550 lira arasında değişen biletlerin fiyatlarına siyah-beyazlı taraftarların tepkili olduğu, bu yüzden de geçtiğimiz sezonlarda alıştığımız yoğun kuyrukların bugün yaşanmadığı öğrenildi. Haber1903.com ekibi olarak Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi`nde bulunan Biletix gişesine gittik. Fakat gördüğümüz manzara bizleri bir hayli şaşırttı. Sabah saatlerinde 10 kişilik bir grubun gelmesinin ardından yaklaşık 3 saat gişeye hiç bir taraftar gelmedi. Ekibimiz gişe önünden ayrılmak üzereyken yurt dışından maçı izlemeye gelen 2 kişi açık tribüne bilet alarak gişenin önünden ayrıldı. İşte Cevahir Alışveriş Merkezinde bulunan biletix gişesinde bugün çekilen fotoğraflar. -HABER1903- Bunun adına Türkçede "TEMİZLİK" deniyor... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaşılacak bir durum değil zaten belirlenen fiyatlar taraftarın gelmemesi için özel olarak belirlenmiş birer fiyat gibi duruyor..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıklar 75 Lira Maça Gelmek Eve Dönmek Yemek Derken 100 - 110 Lirayı Buluyor Barcelona İle Değil Galatasarayla Maç Yapıyoruz Açıklar İçin 50 Lira Üst Sınırdır Bence . | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | çok haklısın ama taraftarın üzerinden para haklıyor adamın başka geliri gelmedi. derbi nede olsa gelirler takımını yalnız bırakmaz bu taraftar ya yap 75 lira ne olucak. yazık ya. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: Alıntı:
Bu iki haber birbiri ile çelişiyor. Basın neyin peşinde anlamadım ? | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | besiktashaber den okudum bende direk baktım biletixe ama giremedim. sıradasınız bekleyin dedi. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Bir Yorum Okudum Bir İnternet Sitesinde : MÜJDE !!! Mübariz Mansimov Japonlara 30000 Robot Siparişi Vermiş . 30.000 Robot Stada Monte Edilecek Ve Her Maç Padişahım Çok Yaşa , Büyük Başkan Yıldırım Demirören Diyecek . Başkan Demirören'de Her Maç İnönüye Rahat Rahat Gidebilecek . | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi basın senelerdir zaten bizim üzerimize oyun oynuyor bir tanesi ak derse diğeri kara diyor zaten taraftar-yönetim-teknik heyet arasında gerginlik var bu şekilde haberler ile taraftarı isyana teşvik ediyorlar. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |