![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #2151 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DERBİYE POLİS ORDUSU BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbi maçla ilgili alınacak güvenlik önlemleri, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu başkanlığında, İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Beşiktaş Kulübü adına yönetim kurulu üyesi Orhan Saka, Galatasaray Kulübü adına müsabaka ve dış ilişkiler müdürü Yeşim Toroslu ve güvenlik müdürü Remzi Tan ile diğer ilgili makamların temsilcilerinin katıldığı toplantının başında konuşan Vali Yardımcısı Bakoğlu, derbi maçta 870 özel güvenlik personeli, 1900 emniyet personeli olmak üzere toplam 2770 emniyet mensubunun görev yapacağını bildirdi. Derbi maçla ilgili gerekli emniyet önlemlerinin saat 15.00'den itibaren en üst seviyede alınacağı, stat giriş kapılarının saat 16.00'dan itibaren açılacağı kaydedildi. Stat ve çevresinde alkollü içki içilmeyecek ve satışı da yapılmayacak. Aşırı derece alkollü olup, kendisini idare edemeyen şahıslar stada alınmayacak. Stat içindeki büfelerde içme suları pet şişede değil, plastik bardaklarda ve ağzı açılmak suretiyle satılacak. Maç bitiminde misafir Galatasaray taraftarlarının tribünde çok fazla beklememeleri amacıyla ev sahibi Beşiktaş taraftarları makul bir süre sonunda tribünlerden çıkarılacak. İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, toplantının başında yaptığı açıklamada, her iki takıma da başarılar dilerken, derbinin centilmence geçmesi ve hak edenin kazanması dileğinde bulundu. Bakoğlu ayrıca, Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray'a da Lille ve Atletico Madrid maçları öncesi başarılar diledi. Diğer yandan, derbi maçla birlikte, Turkcell Süper Lig'de 22. haftada yapılacak Kasımpaşa-Gaziantepspor ve Fenerbahçe-Bursaspor maçlarıyla, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Fransa'nın Lille, Galatasaray ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları arasında 25 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak 2. tur rövanş maçlarında alınacak güvenlik önlemleri de görüşüldü. | ||
![]() |
|
![]() | #2152 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Mansimov'dan Derbi Primi Azeri işadamı Mansimov, Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı. Yeniden seçilen Başkan Yıldırım Demirören'in yönetimine girmeyip, yerine CEO'su Alaaddin Aykaç'ı veren Azeri işadamı Mansimov, Galatasaray derbisi için kesenin ağzını açtı. Yönetimimiz, galibiyet için 25'er bin TL dağıtmayı düşünürken, Mansimov'un da bu ilave olarak 25 bin Dolar vereceği belirtildi. | ||
![]() |
![]() | #2153 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Yavru Kartal Dergisi Fun Club Üyelerimiz Ayça Şevval Doğan ve Serhat Sumeli sordu Futbol Takımımız’ın genç oyuncusu Necip Uysal yanıtladı. Futbola nasıl ve kaç yaşında başladınız? 12 yaşındayken Beşiktaş Minik Takımı’nda futbola başladım. Oynamış olduğunuz futbol göz dolduruyor. Bu genç yaşınıza rağmen böyle büyük bir kulüpte oynamak nasıl bir duygu? Gerçekten çok güzel bir duygu. Her futbolcuya nasip olmayacağını düşünüyorum bu şansın ve bunu değerlendirmek için elimden geleni yapıyorum. Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı’na ilk çıktığınızda neler hissettiniz? Shaktar Donetsk maçıydı. Çok heyecanlandım. O taraftarların önünde oynamak benim hayalimdi ve bunu gerçekleştirmiştim. Oynadığınız pozisyondan memnun musunuz? Evet memnunum. Zaten küçük yaşlarımdan beri aynı pozisyonda oynuyorum ve bu bana büyük bir zevk veriyor. Size göre Beşiktaş’ın diğer kulüplerden farkı nedir? Beşiktaşlılık bir ayrıcalıktır. En önemli farkımız taraftarlarımız. Ayrıca takımımızdaki ortam da çok iyi. Futbolcularımız hakikaten kaliteli. Takım içinde uyum sorunu yaşadığınız bir oyuncu oldu mu? Hayır hepsiyle iyi anlaşıyorum. Bana çok destek oluyorlar ve sürekli yardım ediyorlar. Örnek aldığınız futbolcu kim? Fabian Ernst. Onunla beraber oynama fırsatı bulduğum için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Genç futbolcuların takım içinde “abi” dediği birileri vardır. Sizin Beşiktaş’ta “abi” dediğiniz futbolcumuz kim? Bununla ilgili özel bir isim veremem ama kaptanımız İbrahim Üzülmez başta olmak üzere yaşı benden büyük olan tüm abilerim bana destek oluyorlar. Futbolla ilgili hayalleriniz neler? İlk önce Beşiktaş’ta kendimi kanıtlamak sonra Milli Takım’a çıkmak daha sonra da Avrupa takımlarından birine gitmek istiyorum. Şu anda hayatınızda özel birisi var mı? (Gülüyor) Hayır yok. Sevdiğiniz yemekler hangisi? Makarnayı ve köfteyi çok seviyorum. Belki şu anda erken ama futboldaki geleceğinizi yurt dışında görüyor musun? Dediğim gibi öncelikle Türkiye’de kendimi kanıtlamam gerekiyor. Ama hedeflerimden biri de Avrupa’da oynamak. Umarım bütün hedeflerimi birer birer gerçekleştiririm. Futbol dışındaki ilgi alanlarınız neler? Çok kitap okurum. Sinemaya gitmeyi ve müzik dinlemeyi de çok seviyorum. Sizi Milli Takım kadrosunda ne zaman göreceğiz? Oraya yükselmek için öncelikle Beşiktaş’ta kendimi kabullendirmem ve ön plana çıkmam gerekiyor. Tabii ki bunun en kısa zamanda olmasını istiyorum. Burada yapmam gerekenleri yaptıktan sonra inşallah Milli Takım’da da yer almayı umut ediyorum. Gelecekte taraftarlarımızın sizi nasıl hatırlamasını istersiniz? Burada iyi izler bırakmayı çok istiyorum. En büyük ideallerimden biri de Beşiktaş kaptanı olmak. Futbolu bıraktıktan sonra da “Beşiktaşlı Necip” olarak anılmayı hedefliyorum. Futbola başladığınızda oynadığınız mevki ile şimdi oynadığınız mevki aynı mı? Hayır değil. Futbola ilk başladığımda forvet bölgesinde oynuyordum. Daha sonra zaman içinde defansa doğru kaydım. “Yağmurlu bir günde görmüştüm seni” tezahüratını birlikte söyleyelim mi? Tabii ki söyleyelim (gülümsüyor ve birlikte söylemeye başlıyorlar): “Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı Siyah-Beyaz’dı...” Milli Takım Teknik Direktörü sizce de Türk mü olmalı? Buna karar verecek yetkili merciler var. Benim bu konuda yorum yapmam yanlış olur. Sonuçta kim gelirse gelsin başarı için mücadele edecektir. Ben de eğer o kadronun içinde yer alırsam sadece bana verilen görevi en iyi şekilde yapmayı düşüneceğim. | ||
![]() |
![]() | #2156 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Necip'i Zamanı Geldiğinde Beşiktaş'ta Kaptan Olarak Görmek İsterim | ||
![]() |
![]() | #2157 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GÖREV DAĞILIMINDA DEĞİŞİKLİK Bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı`nda Başkan Yıldırım Demirören, daha evvel açıkladığı görev dağılımlarında değişikliğe gitti. Yapılan değişiklik sonrası Allattin Aykaç Futbol Komitesi`ne dahil edilirken, Sponsorluklar Srumlu Yöneticilik Ertunç Soğancıoğlu`na bağlandı. Ayrıca Futbol Komitesi üyesi Emin Önal Yönetim Kurulu Asbaşkanlığı`na getirildi. Şeref Yalçın ise geçen dönem görevi olan Basketbol Şubesi`nin başına yeniden getirildi. Diğer görevlerde ise değişik yapılmadı. | ||
![]() |
![]() | #2158 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ERNST: ZAMANI GELDİ Çifte şampiyonlukta büyük payı bulunan Fabian Ernst, Galatasaray derbisi öncesinde taraftara güveniyor. Gaziantep’te bırakılan 3 puan nedeniyle üzgün olduğunun altını çizen Alman futbolcu, “Ne olduğunu bizler de anlayamadık. Ancak yenilgiye takılıp, kalmayacağız. Önümüze bakmak zorundayız. Hocamızı, başkanımızı, taraftarlarımızı üzdük. Havayı tamamen terse çevirip, kazanacağız. Zirve yolunda önemli bir adım atacağız. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıp, tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız” ifadesini kullandı. | ||
![]() |
![]() | #2159 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | UYKULARIM KAÇIYOR "4 maç üst üste kazanan takımın lider olacağı bir ligde yarışıyoruz. Umudunu ve inancını koruyan ligi götürür" Beşiktaş`ın milli yıldızı Nihat Kahveci, Süper Lig`in kalitesinin her geçen gün arttığını söyledi. Ligin ezberinin bozulduğunu ifade eden Nihat, "Büyükler eskiden hiç yenilmeden şampiyon olabiliyordu, bunlar mazide kaldı. Beşiktaş`ın şampiyonluk şansı rakipleriyle aynı. Üst üste 4 maç kazanan takımın lider olacağı bir ligde yarışıyoruz. Umudunu ve inancını koruyan ligi götürür" ifadesini kullandı. Uykularım kaçıyor Taraftarların her zaman başarı beklediğini söyleyen Nihat, şöyle devam etti: "İspanya`daki 8 yılımın, iki yılı sakatlıkla geçti. 6 yılda 75-80 gol atmışsın, Beşiktaş`a gelmişsin 1 gol atmışın. Ben bile bazen "1 gol mü?" diye düşünmeden edemiyorum. Uykularımın kaçtığı oluyor. Seyirciye de hak veriyorum. Ama bireysel tepkiler ahlak sınırını aşmamalı" dedi. | ||
![]() |
![]() | #2160 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÜMRANİYE'DE BOMBARDIMAN Derbi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dünkü çalışmasında şut ve yan top çalıştı. Rüştü’nün katılmadığı idmanın en şanssız ismi Tabata’ydı. Brezilyalı yıldızın üç şutu direkten dönerken; Bobo, Yusuf, Sivok ve Ferrari ise döktürdü. Sağdan Serdar ve Rıdvan, soldan ise Üzülmez ve İsmail isabetli ortalarla göz doldururken, Holosko ise eski performansından uzak bir görüntü çizdi. Daha sonra yapılan çift kale maçla, gün noktalandı. Öte yandan teknik direktör Mustafa Denizli’nin kararı doğrultusunda Beşiktaş derbiye kadar kapılarını dış dünyaya kapattı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |