![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Arkadaşlar kombine almayı düşünenler elini çabuk tutsun. Gs ve Fb'liler yıldız görmek icin bizim kombinelere akın edeceklermiş. Robinho ve q7 transferlerinden sonra o kadar para verecez bari güzel mac izleyelim diyolarmış | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelsinler tabi iyi olur
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ricardo Quaresma, vatandaşı olan ve bir dönem futboluyla karşılaştırıldığı dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’yla yine kıyaslandı. Ancak bu kez futboluyla değil imza töreniyle... BJK İnönü Stadı’nda 21 bin Beşiktaş taraftarı önünde düzenlenen görkemli bir törenle imza atan Portekizli oyuncu, ülkesinde ve Avrupa basınında övgü aldı. Gazete ve internet siteleri, Siyah-Beyazlılar’ın Q7 şovunu ve ilgisini yorumladı... Abola.net (PORTEKİZ): Quaresma’nın sisler içinde gelmesi İnönü Stadı için tarihe geçti. Binlerce taraftarın tezahüratları karşısında Quaresma, “Hayatımın en güzel anını yaşıyorum” dedi. Calciomercatonews.com (İTALYA): Ricardo Quaresma ölünceye kadar savaşacağını açıkladı. Record (PORTEKİZ): Q7 için 25 bin kişi çılgına döndü. Daha önce Real Madrid taraftarının Cristiano Ronaldo için Santiago Bernabeu Stadı’nı doldurduğu gibi Beşiktaş taraftarı da İnönü Stadı’nı doldurdu. Quaresma’nın konuşmasını tezahürat yapan taraftarlar engelledi. Jornal da Madeira (PORTEKİZ): Türkiye’de Ricardo Quaresma çılgınlığı... Binlerce Beşiktaş taraftarı Quaresma’nın imza törenine akın etti. Maisfutebol (PORTEKİZ): Quaresma’nın tanıtımında Beşiktaş tarftarları arasında tam bir çılgınlık yaşandı. Seremoni, Cristiano Ronaldo’nunki gibi oldu. Türk kulübünün tutkulu taraftarları tribünleri doldurdu. ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Q7'nin imza töreninden tüm dünyanın büyülendiğini söyleyen Adalı "Böyle bir taraftara Quaresmalar feda olsun" dedi. ![]() QUARESMA'NIN Beşiktaş'a gelmesinde büyük rolü olan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı takıma yeni yıldızlar kazandıracaklarının sinyalini verdi. Quaresma'nın imza töreninde tribünlerin "Adamın kralı Serdal Adalı" tezahüratlarıyla sevgi gösterisinde bulunduğu Adalı mütevazılığı elden bırakmadan şu açıklamaları yaptı: "BÜYÜK onur duydum ama bu transferi gerçekleştiren başkan Yıldırım Demirören ve ekibinin bana verdiği yetki ve destekleridir. Böylesi bir taraftara nice Q7'ler feda olsun. Kulübün mali bütçesini sarsmadan istesinler, kralını alıp gelirim. Görevi üstlendiğimde alnımın akıyla bu transferleri yapacağımı biliyordum. Tüm dünyaya Beşiktaş taraftarı öyle bir temaşa sundu ki herkes büyülendi. Belki Dünya Kupası'ndakinden daha büyük bir heyecan yaşandı imza töreninde. Quaresma, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş takımların kadrosunda yer alan bir oyuncu. Futbolu ile seyir zevki veren ve tribünleri ayağa kaldıran bir yeteneği var. Beşiktaş taraftarı yıllardır bunun için istiyordu Quaresma'yı. Biz de Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş bir kadrodan çektik aldık onu. BEŞİKTAŞ'IN büyüklüğünü tüm dünya anlamıştır. Quaresma durdu, 10 dakika taraftarın şovunu izledi. Soyunma odasında "Tanrım rüyada mıyım. 1 ay önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdım. Böyle muhteşem taraftar sevgisi yaşamadım" diyerek taraftardan ne derece büyülendiğini anlattı. 'Q7 İÇİMİZDEN BİRİ' O kadar duygusal ve özünde iyi niyetli bir insan ki dün öğlen saatlerinde TV'de şehit ailelerini görünce 'Bu insanlar neden ağlıyor?' diye sordu. Biz de bu hain saldırıları bir yabancının anlayabileceği kadar ifade etmeye çalıştık. Ardından gözleri doldu. Binlerce taraftarın önüne çıkıp şov yaparken ilk ağzından çıkan cümleler, memleketimizin verdiği şehitlerinin annelerinin yanında olduğuydu. BU taraftarın başarıya laik olduğunu ve gerekirse sahada bu insanları mutlu etmek için kanını dökeceğini söylerken bu sözleri ona kimse söyletmedi. Tamamen doğaçlama konuşarak bizden biri olduğunu kanıtladı." Erdal Cömert-Vatan | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ADANALISIN Beklerim aga ![]()
![]() |
![]() | #6 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
![]() Model Lara Surol'ün büyük aşk yaşadığını iddia ettiği, hatta evlilik planları yaptığını söylediği Beşiktaş'ın İtalyan asıllı futbolcusu Matteo Ferrari, bu iddialarla ilgili ilk kez konuştu. Yaz sonunda yapacakları iddia edilen görkemli düğünle ilgili telefonda konuştuğumuz yıldız futbolcu, şok edici açıklamalarda bulundu. Ferrari, "Lara Surol benim kız arkadaşım değil ki! Birbirimizi tanıyoruz. Birkaç defa dışarı çıktık ama hepsi bu! Aramızda bir ilişki yok ki!" diye konuştu. 20 GÜNDÜR KONUŞMADIK! Magazin basınında isminin Surol ile anılmasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Ferrari, "Neredeyse 20 gündür onunla konuşmadık bile! Bana söyleyin, kız arkadaşınızla bu kadar uzun bir zaman dilimi konuşmamanızın cidden imkanı var mı? Arkadaş olduğumuz için birkaç kez fotoğraflarımız çekilmişti. Ama olay bundan ibaret" diyerek dert yandı! ARTIK ARKADAŞ DEĞİLİZ Şu an bir kız arkadaşı olmadığını söyleyen Ferrari, "Lara, benim arkadaşımdı. Ama artık arkadaşım bile değil. Benim hakkında söylediklerinden cidden rahatsızlık duyuyorum. Siz de ne olur olmayan bir ilişki hakkında söylediklerine kesinlikle inanmayın. Benim hakkımda söylediklerinden çok rahatsızım" diye konuştu. Türk kadınlarını çok güzel bulduğunu söyleyen Ferrari, "Tanıdığım, görüştüğüm birçok kişi var. Ama hiçbiriyle bir ilişki yaşamıyorum" dedi. ÇOCUKLARIMIZ HİÇ TANIŞMADI Matteo Ferrari, Lara Surol'ün "Beş yaşımdaki kızım ile onun bir buçuk yaşındaki oğlu çok iyi anlaşıyor" açıklamalarına da ateş püskürdü. Yıldız futbolcu konuyla ilgili şunları söyledi; "Öyle bir şey yok. Oğlum ne onu, ne kızını tanıyor. Hiç karşılaşmadılar... "EV FALAN ALMADIK!" Lara Surol ile yaz sonunda evleneceğinizi hatta ikiniz için Milano'da bir ev satın aldığınızı okudum. Hatta bu iddialar dünya basınında bile yer etti. Bunlar hakkkında ne söyleyebilirsiniz?" sorumuza ünlü futbolcu, "Tamamen yalan. Ne evlilik ne de alınmış bir ev söz konusu" cevabını verdi. Lara Surol'ün kendisi ve ilişkileri hakkında yalanlar söylediğini ısrarla söyleyen Matteo Ferrari, "Benim üzerimden reklam yapmaya çalışıyor. Sustukça o daha çok konuştu. Sürekli yalan söylüyor. İstediği konuda istediğini söyleyebilir ancak benim hayatım hakkında yalan söyleyemez" diyerek sert konuştu. İŞTE LARA'NIN YALANLARI Gerçek ismi 'Nazire Şengül Golubev' olan Lara Surol'ün hayatı 'Yalan Rüzgarı'nı aratmıyor! YALAN 1: Lara: Victoria Secret mankeni oluyorum YALAN 2: Lara: Arkadaşım Tarkan'ın klibinde oynayacağım Tarkan: Arkadaşım değil, klipte de oynamayacak YALAN 3: Lara: Adriana Lima ve Heidi Klum, benim arkadaşım Adriana Lima: Hiçbir Türk manken tanımıyorum! YALAN 4: Lara: Henüz 21 yaşındayım! (Surol, 24 yaşında) MagazinKolik | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunun Neyini Tartışalım Şimdi ![]() ![]()
![]() |
![]() | #8 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Acaba yanında Raul veya Guti yi getirecekmi ![]() ![]() Beşiktaş`ın teknik direktörü Bernd Schuster yarın akşam İstanbul`a gelecek. Alman teknik adam, geçtiğimiz hafta kendisini 2 yıllığına Beşiktaş teknik direktörü yapan imzayı atmış ve Madrid`e dönmüştü. Schuster, yarın akşam saat 22.50`de Madrid`den İstanbul`a gelecek. Aa | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarın Gelecek Dinlenecek Son Kontrolleri Yapacak Ve Çarşamba Günüde İlk İdmana Çıkacak Hadi Hayırlısı Olsun Heyecan Verici Bir Sezon Olacak Bu Kesin | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoca kasetlerde izlemiş ancak iletişim çok önemli. İlk açıklamalarında herkesin Türkçe öğrenmesini istediğini okumuştum diye hatılıyorum. Bu açıklama ile işini ciddiye alan birisi olduğu anlaşılıyor. Umarım kısa sürede takım ile bütünleşip istediği taktik ve sistemi uygulatır. Uyum sorunu yaşasa bile sabır göstermeliyiz daha önce bu konuda ağzımız defalarca yandı bundan sonrası için istikrarlı olunmalı. Hayırlı olsun Beşiktaşıma av sezonu başlıyor vira bismillah | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |