Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
sizin başınıza beşiktaş kadar taş düşsünde sizşu adamı korumaktan vazgeçin. 2 kupa aldı herşey güllük gülistanlık oldu sizin için. hadi 2 kupa alındı geçmişi unuttunuz sonra olanları nasıl içinize sindiriyosunuz bu adama nasıl başkanım diyebiliyosunuz anlamıyorum. beşiktaş başkanlığı makamını ayaklar altına aldı en ağırı beşiktaş ı şantajla yönetiyor sizde hala destek olun diyosunuz. sizin bu adama tepki göstermniz için adamın beşiktaşımızı herkese antipatik yapıp bi dünya borcun altına sokması mı lazım.
beşiktaş ı 2 kupaya satanlara yazıklar olsun!!!! |
bak arkadaşım anlamadığın şey şu beşiktaşın başkanı demirören ve bir aday çıkmadıkça yine demirören olucak ister beğenin ister beğenmeyin çıksın biri o zaman adam gibi biri çıksında alsın başkanlığı ben çok mu seviyorum demiröreni hayırrr ama başkanımız şu an demirören ve destek olmamz gerekiyor ki doğru işler yapılsın sizin gibi o kötü bu kötü demekle olmuyor sadece konuşuyorsunuz çok kolay sanıyorsunuz heralde başkanlığı ki demirören olumlu işler yapmaya başlamışken olumsuz yapılanları görmek at gözlüğü takmaktan başka bişey değildir ileri görüşlü olma lazım biraz alınan oyunculara bakın yapılmak istenenlere bakın bir süzgeçten geçirin ondan sonra diyin ki yine demirören kötü yada diyin ki aaa demirören bu işleri doğru yapmış arkadaşım bnde çok daha iyi bir başkan çıksın istiyorum ama mevcut başkanımızı korumalı ve desteklemeliyiz çnkü şu durumda öyle başkanlık yapıcak bir babayiğit yok anca konuşurlar ben olsaydım böyle yapardım yok bu para bu oyuncuya verilirmi derler kuyu kazarlar başka bir işe yaramazlar