![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
beşiktaş ı 2 kupaya satanlara yazıklar olsun!!!!
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yönetime seçimler gelene kadar destek verme taraftarıyım! 2 de 1 Beşiktaş başkanını kötüleyerek bir yere varamayacağımızın farkına varılması gerek Ayrıca neden tüm kabak başkanın başına patlıyor.Zarar veren icraatların hepsi Demirörene mi ait.Biraz da diğer yöneticilere söv kardeşim! Ortada yanlış bir iş varsa bu demirörenin değil yönetimin yanlışıdır | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 14 milyon çok iyi başarı istiyorsak Avrupada bu paralara transfer yapmalıyız Artık yapalımda zaten...
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
ayrıca benim lafım demirören nezninde ekibine. demirören gitsin ekibi kalsın mı dedik.
![]() |
![]() | #15 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transfer olur yönetim kötü olamaz yönetim kötü arkadaşım burada yrtın o yine başkanlığa devam ediyor senin gördüğünü herkes görüyor bidahaki seçimde seçilmez ozaman (eğer kötüyse gerçekten) Burada tartışmaya kalp kırmaya hakaret etmeye gerek yok...
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Demirören'in Beşiktaş başkanlığı boyunca yaptığı bir yanlış yoktur. Hatası vardır! Hangi takımın Başkanı şampiyon olduktan sonra ağlar! Ben burada demiröreni savunma görevinde değilim.Bana göre olan doğruları söylerim İçlerindeki en Beşiktaşlısıda Demirörendir! Ayrıca ben sanmıyorum Demirören'in paramı verin gideyim lafını dediğine.Basının uydurmasıdır! O kadar eleştiren varsa çıksın karşısına ben Başkanlığa adayım desin! | |||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | |||
demirörenin verdiği demeçlerden sonra oluşan polimikleri beşiktaş ın itibarını nasıl sarstığını göremiyomusunuz. -mustafa denizli ben varken bu kapıdan içeri giremez -haftaya paf takımla çıkıcaz. -mehmet topuz beşiktaşımıza HAYIRLI OLSUN. -başkanlığı bırakırsam paramı geri alırım hadi hepsini geçtim tv de milyonların önünde recep mamur beşiktaş önce anadolu kulubleriyle olan sorunlarını çözsün borcunu ödesin diyor resmen demiören çıkıp recep mamura yalakalık yapıyor ya bu beşiktaşlılıksa ya ben beşiktaşlı değilim ya bunları savunanlar
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |