![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Mehmet Sedef’in Babası Vefat Etti Genç futbolcularımızdan Mehmet Sedef'in babası Servet Sedef 47 yaşında kalp yetmezliği sebebiyle vefat etmiştir. Servet Sedef'in cenazesi memleketi Gaziantep'te yarın (19 Şubat) öğle namazına müteakiben Akçurun Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. allah rahmet eylesin ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | evet bende yeni ögrendim haberlerde allah rahmet eylesin kötü bir durum gercekden hic kimseye böyle bir aci yasatmasin ![]()
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() Beşiktaş'ın altyapısından yetişen genç oyuncusu Mehmet Sedef, ani bir kalp krizi sonucu kaybettiği babası Servet Sedef'i dün toprağa verdi. Kilis'teki Akcurun Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta defnedilen Servet Sedef'in cenaze törenine, Ali Gültiken, İbrahim Toraman, Veysel Cihan gibi isimler de katıldı. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Mehmet Sedef teşekkür etti.. Beşiktaş'ın genç oyuncusu Mehmet Sedef, geçtiğimiz günlerde babasının vefatı sonrası kendisine destek veren siyah-beyazlı camiaya ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.. Mehmet, kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajında şu görüşlere yer verdi: ''Beni böylesine acılı günümde yalnız bırakmayan Beşiktaş camiasına, akrabalarımıza, aile dostlarımıza, büyüklerime, takım arkadaşlarıma ve tüm spor camiasına teşekkürü bir borç biliyorum. Cenazeye bizzat katılan, katılamadıkları için taziye mesajlarıyla üzüntüme ortak olan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.'' | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |