![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | İbrahim Toramana göre ve elimizdeki diğer altarnatiflere göre o bölgein adamı Ali Tandoğan olması gerekli manisa maçında çok ta güzel oynamıştı
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Vestel maçındaki futbolu ve asistleriyle, Bobo ile Nobre'nin performasında önemli bir paya sahip olan Ali Tandoğan, Antep'te yedek kalmasına şaşırdığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Ben de oynamayı bekliyordum ama patron Tigana ve söyleyecek fazla bir şey yok. Niye yokum anlamadım, anlayan varsa bana da anlatsın" diye konuştu
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() ![]() ![]() Gökhan Zan'ın oynama ihtimalinin belirmesi üzerine Ali Tandoğan maça yedek soyunacak. Ali, "İyi durumdayım. Hocamın bana vereceği her göreve hazırım" şeklinde konuştu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben de oynamayı bekliyordum ama patron Tigana ve söyleyecek fazla bir şey yok. Niye yokum anlamadım, anlayan varsa bana da anlatsın bunu ali söylediyse, yakismamis..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sağda gayet başarılı adam bindirmeleri iyi yapıyor aslında iyi de orta açıyor eee nesi kötü bu adamın ofansif özelliği mi yok al toramanı ortaya aliyi sağa cek bakiyi yedeğe yaw
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Beşiktaş savunmasının başarılı ismi Ali Tandoğan, dünkü idmanda sakatlandı. Antrenmanın ilk bölümündeki kondisyon yüklemesi sırasında sağ baldırında çekme oluşan Ali'ye buz tedavisi uygulandı. Çalışmayı yarıda bırakan Ali'nin son durumu bugünkü kontrolünden sonra belli olacak.
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | turkıyede en ıyı sağ kanat oyuncularından bırı ama nedense bekde oynuyor ben tıganaya anlama weremıyorummsuper ortalar acıyoo onuzmdekı sezonda umarım bjkda kalır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |